Sonos prezintă Sonos Roam, disponibilă începând cu data de 20 aprilie

Cea mai inteligentă și versatilă boxă Sonos oferă un sunet incredibil pentru dimensiunea sa compactă, este ușor de configurat și controlat și aduce inovații de top într-un design premium, ușor și durabil.

0
1180

Sonos (Nasdaq: SONO) lansează astăzi Sonos Roam, boxa inteligentă ultraportabilă, concepută pentru a oferi sunet extraordinar acasă și în orice aventură. Conectată la sistemul Sonos, prin rețeaua Wi-Fi de acasă, și trecând automat pe Bluetooth atunci când vă deplasați, Roam oferă o experiență de audiție puternică și adaptabilă, care sfidează așteptările pe care le-ai putea avea de la o boxă de dimensiunea ei. Configurarea foarte simplă, controlul facil, dar și noile funcții inteligente fac să fie mai ușor ca oricând să te bucuri de muzică, dar și de alte tipuri de conținut, oriunde și oricând. Cu o greutate mai mică de un kilogram, designul elegant, dar durabil al boxei Roam se integrează perfect într-o locuință modernă, în curtea din spate și în orice alt context. Roam este disponibilă începând cu 20 aprilie, la prețul de 889 RON. Clienții pot precomanda produsul începând de astăzi, pe www.sonos.com.

„Am construit Roam pentru a le oferi clienților un mod de a lua cu ei experiența Sonos oriunde ar merge”, a declarat Patrick Spence, CEO Sonos. „Nu este doar cea mai inteligentă și mai versatilă boxă a noastră, ci și cea mai accesibilă. Roam le oferă milioanelor de clienți noi posibilitatea de a începe să utilizeze Sonos.”

Fă cunoștință cu Sonos Roam

O conexiune simultană atât la Wi-Fi, cât și la Bluetooth, oferă redare neîntreruptă, oriunde te-ai afla. Când asculți muzică acasă, Roam se conectează la sistemul din locuința ta, iar redarea conținutului se face prin Wi-Fi. Atunci când părăsești casa, trece intuitiv pe Bluetooth și se împerechează automat cu dispozitivul tău mobil. Cu ajutorul unei funcții complet noi, numite Sound Swap, poți ține apăsat butonul de Redare / Pauză de pe boxă, pentru a reda muzica la cea mai apropiată boxă din sistemul tău, iar astfel poți lua cu tine muzica dintr-o încăpere în alta. Conectivitatea perfectă oferă, de asemenea, redare prin Bluetooth pentru întregul sistem, cu ajutorul aplicației Sonos care îți permite să grupezi oricare dintre boxele Sonos cu Roam atunci când faci streaming prin Bluetooth. Roam funcționează cu zeci de servicii de streaming, inclusiv cu Sonos Radio, și este ușor de controlat prin intermediul aplicației Sonos, prin comandă vocală cu Amazon Alexa sau Google Assistant, Apple AirPlay 2 sau direct din aplicația preferată de streaming audio. Opțiunea de control vocal nu este disponibilă în România pentru produsele Sonos.

Roam a fost creată pentru a oferi o experiență de audiție incredibilă, oriunde te-ai afla. La fel ca toate produsele Sonos, Roam a fost reglată fin de lideri din industria muzicii și a filmului pentru ca boxa să reproducă conținutul exact așa cum a fost gândit de autor. O arhitectură acustică atent concepută oferă un sunet bogat, detaliat, cu claritatea, profunzimea și complexitatea la care te-ai aștepta de la o boxă de dimensiuni mai mari. Funcția automată Trueplay este acum disponibilă atât pentru streamingul prin Bluetooth, cât și prin Wi-Fi, iar acest lucru înseamnă că Roam este întotdeauna ajustată pentru cea mai bună experiență de audiție, în orice mediu.

„Pentru o boxă mică, portabilă, Roam sună puternic și autentic. Nu sună forțat sau artificial și acesta este un rezultat al designului său tehnic. Este unică în clasa ei, deoarece funcționează de fapt ca o boxă ajustată fin, prin contrast cu un megafon”, a declarat Emily Lazar, inginer de masterizare premiat cu premiul Grammy și membră a consiliului de sunet al Sonos.

Disponibilă în nuanțele Shadow Black sau Lunar White, forma triunghiulară tactilă și profilul delicat ale boxei Roam o fac să fie ușor de transportat și să se potrivească perfect în interiorul oricărei locuințe. Combinând eleganța și durabilitatea, Roam este complet rezistentă la praf și umiditate, având un rating IP67 riguros testat, capace din silicon și butoane fizice care o protejează împotriva picăturilor sau loviturilor. Roam este pregătită pentru orice aventură, având o autonomie de până la 10 ore de redare continuă cu o singură încărcare și o durată de viață de până la 10 zile atunci când nu este utilizată. Pentru reîncărcare, Roam se conectează la un încărcător magnetic wireless realizat special de Sonos, care se vinde separat, la orice încărcător wireless Qi sau se încarcă prin cablul USB-C din cutie.

Dimensiunea compactă a lui Roam se va potrivi în orice geantă sau în cel mai mic colț al spațiului tău de locuit. Ascultătorii pot așeza boxa Roam pe verticală, pentru o amprentă mai mică, sau pe orizontală, pentru a-i oferi stabilitate suplimentară pe suprafețe neuniforme, în aer liber. Chiar și ambalajul are o amprentă redusă, având o structură realizată 100% din hârtie de proveniență sustenabilă ce reduce la minimum utilizarea cernelurilor și nu conține materiale plastice de unică folosință.

Un nou element versatil adăugat gamei Sonos, Roam este disponibilă din 20 aprilie, la prețul de 889 RON, pe www.sonos.com și prin intermediul retailerilor parteneri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.