E!, companie ce transmite pe multiple platforme și este dedicată fenomenului pop culture, îi invită pe telespectatori în cealaltă parte a lumii, cea care abundă în diamante și rosé, prin intermediul emisiunii Overserved with Lisa Vanderpump, în premieră de pe 28 martie, de la 23:00. În fiecare episod de 30 de minute, gazda invită publicul în extravaganta grădină de la Villa Rosa pentru o seară plină de surprize și confesiuni, alături de două-trei vedete, ce vor lua parte la o noapte de neuitat, plină cocktailuri, jocuri și preparate delicioase concepute în întregime chiar de Lisa.

Temele petrecerilor pleacă de la “Diva Tea” “Beverly Hills Comfort Food” și “Ladies who Brunch” și ajung la “escapade” în Cabo, Toscana sau Japonia. Lisa se folosește de stilul ei cosmopolit, pe care îl transpune în toate aspectele festivităților. Fie că servește ceai și conversație sau jocurile Lisei dea “Rosé Pong”, “Diva Croquet” și preferatul casei, “Get Pumped”, ea reușește să îi amuze pe invitați și îi determină să dezvăluie secrete șocante.

Printre vedetele invitate în acest sezon se numără: Anna Camp, Cheryl Burke, Cheryl Hines, Gabriel Iglesias, Iggy Azalea, Jaleel White, James Kennedy, Jeannie Mai, Jeff Lewis, Jim Jeffries, Joel McHale, Kym Whitley, Lala Kent, Lance Bass, Loni Love, Margaret Cho, Mario Lopez, Meagan Good, Sheryl Underwood, Steve-O, Dr. Terry Dubrow și Heather Dubrow, Tori Spelling, Trixie Mattel și Vivica A. Fox.

Overserved with Lisa Vanderpump este produs de Evolution Media, iar producători executivi sunt: Douglas Ross, Alex Baskin, Lisa Vanderpump, Aliyah Silverstein, Bill Langworthy, și Brian McCarthy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.