Spider-Man spotted again in Craiova !

Oare câte versiuni de Spider-Man mai există? Nu vom știi nicioadată. Astăzi vă prezint prima mea figurină Spider-Man articulată (nu chiar cum mă gândeam eu) creată de cei de la Diamond Select Toys (știam de ei că produc doar statuete dar aparent au și linii de figurine). Da, figurina reprezintă pe Spider-Man din jocul produs și lansat de Insomniac în 2018 în exclusivitate pentru PlayStation 4, Marvel’s Spider-Man (nu am jucat jocul, dar sper să apară pe PC odată!) Se vede că e produs de D.S.T., după felul cum au realizat detaliile și culorile pe figurină pentru a semăna exact ca în joc.

Ca și accesorii, figurina vine dotată cu o grămadă de mâini (ia de aici notițe Hasbro): o pereche de pumni, o pereche de mâini cu palmele deschise, o pereche de mâini pentru lansarea pânzei, o pereche de mâini pentru a apuca obiecte (perfecte pentru a ține linia de pânză lansată), un telefon mobil și tovarășul său pentru spionaj, spider-bot (din păcate nu e articulată dar e o adiție plăcută ca și accesoriu). Ah da, uitasem de ultimul accesoriu, e o plasă de pânză care poate acoperii o figurină de 7 inch, dar si de 6 inch.

Figurina e articulată perfect la mâini și picioare, top notch. Dar când vine vorba de gât și trunchiul corpului, e nevoie de bisturiu pentru a modifica anumite lucruri. M-am inspirat după clipul lui Unparalled Universe – un YouTuber mare care face recenzii la o mulțime de figurine. Mica tăietură la ceafa figurinei se face pentr a permite măcar să ridice un pic mai sus capul, și la zona trunchiului, la piesa cu burta, am ras o parte din plastic pentru a permite măcar aplecarea spre față a figurinei. Ca și calitate, e perfectă d.p.d.v. fizic, dar în termen de paint job, la fel ca și Hasrbo, ar trebuii să crească calitatea la vopsea pentru că am câteva lipsuri sau zgârieturi (nu grave) de vopsea pe figurină. Overall, eu mă bucur de achiziție și o recomand dacă doriți și dacă sunteți mari fani Diamond Select Toys și a seriei Marvel Select.

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.