LEGO Batmobil Tumbler 76240 disponibil la precomandă pe BrickDepot.ro

0
874
Ascultă acest articol


LEGO Group lansează un nou model de Batmobil destinat fanilor adulți, de data aceasta fiind vorba de Tumbler-ul din The Dark Knight (2008). Setul va fi disponibil pe rafturile Magazinelor Certificate LEGO începând cu 1 noiembrie, însă se pot plasa deja precomenzi pentru acest model.

Dacă ai ratat vechea ediție de Tumbler LEGO, cea din 2014, te vei putea bucura acum de o variantă semnfiicativ îmbunătățită ca număr de piese și tehnici de construcție, mai ales că în ultima vreme LEGO se concentrează și pe seturi pe care adulții vor dori să le colecționeze.

Blindatul vehicul se construiește din 2049 de piese și ajunge la 16 cm înălțime, 45 cm lungime și 25 cm lățime. O veritabilă piesă de colecție în casa unui fan DC. Are o tonă de detalii la interior și exterior, care fac până și un fan Marvel invidios. Nu lipsesesc nici cele două minifigurine colecționabile Batman și Joker, asamblate după chipurile și asemănarea lui Christian Bale și Heath Ledger.

Setul 76240 Batmobil Tumbler reprezintă un proiect DIY fascinant menit să-ți testeze abilitățile de construcție, însă nu trebuie nici să te temi fiindcă instrucțiunile incluse sunt la fel de clare ca întotdeauna.

Având în vedere că se lansează în preajma sezonului de cumpărături de Crăciun, nu ar strica o rezervare făcută din timp pentru set, fie că îți dorești setul pentru tine sau pentru fanul Batman din viața ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.