Motorola și Zimperium, lider global în servicii și sisteme de securitate mobilă, au anunțat un parteneriat pentru a oferi clienților B2B Motorola protecție împotriva amenințărilor mobile (MTD), prin intermediul programului ThinkShield.

Pentru Motorola securitatea utilizatorilor a fost întotdeauna o prioritate, iar parteneriatul cu Zimperium, companie recunoscută internațional pentru protecția dispozitivelor mobile, reprezintă dezvoltarea unui standard comun de securitate pentru clienții B2B din portofoliul Motorola. Aceștia pot accesa acum direct prin intermediul programului ThinkShield soluția de securitate Zimperium pentru îmbunătățirea securității dispozitivelor Motorola.

Odată cu adăugarea Zimperium în portofoliu, programul ThinkShield va folosi protecția bazată pe inteligența artificială și urmărirea automată, în timp real, a dispozitivului. Soluția de securitate completă pentru smartphone-urile Motorola protejează clienții B2B împotriva fraudelor electronice (phishing-ului) de pe dispozitiv și din rețea, dar și împotriva riscurilor și atacurilor rău intenționate care se folosesc de alte aplicații.

Soluțiile de securitate mobilă Zimperium protejează dispozitivele Motorola prin:

• utilizarea inteligenței artificiale ca protecție împotriva amenințărilor de securitate mobilă: asigurarea protecției împotriva unor programe malware care permit manipularea datelor personale prin analizarea comportamentului dispozitivului;
• utilizarea detecției în timp real pe dispozitiv: Zimperium zIPS monitorizează în permanență comportamentul dispozitivului, iar aplicația rulează pe dispozitiv și nu depinde de servere sau de un sistem Cloud;
• implementarea serviciilor de investigații criminalistice la nivel de business – permițând companiilor să efectueze analize post-atac;
• valorificarea analizelor avansate, cum ar fi clasificările malware, evaluări de confidențialitate/securitate și raportare;

„În ceea ce privește programul de securitate ThinkShield, obiectivul nostru este să ne protejăm, în continuare, clienții B2B în fața amenințărilor de securitate cibernetică și mobilă, aflate în plină ascensiune. Ne dorim să ne susținem clienții în creșterea productivității, într-un context solicitant, prin asigurarea unei mai bune și mai sigure gestionări a dispozitivelor și nevoilor de servicii”, a declarat Sudhir Chadaga, șef de strategie la Motorola. „Parteneriatul cu Zimperium va adăuga un strat critic de siguranță și securitate platformei noastre, oferind clienților noștri mai multă liniște din acest punct de vedere.”

Prin programul Thinkshield, Motorola oferă o gamă de soluții și resurse care vor crește productivitatea companiilor și vor ajuta la protejarea datelor sensibile împotriva amenințărilor de securitate pe mobil. ThinkShield respectă patru principii fundamentale: sistem de operare curat, siguranța prin design, gestionare flexibilă și abordare end-to-end.

„Suntem încântați să adăugăm dispozitivelor Motorola soluția de detectare activă a amenințărilor Zimperium în cadrul programului ThinkShield”, a declarat Akhil Bhutani, Vicepreședinte Zimperium. „Clienții Motorola pot acum să se concentreze asupra afacerilor, a legăturilor comerciale desfășurate prin intermediul telefoanelor mobile, știind că sunt diminuate riscurile atacurilor de securitate pe dispozitivele mobile și că nu mai sunt expuși”.

Pentru mai multe informații despre programul ThinkShield, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/ , dar și pagina de Facebook, Instagram și YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.