Seturi LEGO Darth Vader, Batman și Venom de colecție disponibile la precomandă

"Dacă nu ești încă convins că un astfel de set este relaxant ca proces de asamblare și că arată cool pe raftul de acasă sau de la birou, vom reveni cu recenzia unuia dintre aceste seturi."

0
858
Ascultă acest articol


The LEGO Group pare să răsfețe din ce în ce mai bine publicul GeeK, cu tot soiul de seturi de construcție dedicate în special adulților care sunt fani vechi sau noi ai filmelor și serialelor. Anul trecut au lansat, pe lângă seturi mai mari precum consola NES sau casa lui Will din Stranger Things, și trei căști Star Wars și faimoasa cască a lui Iron Man.

Anul acesta colecția continuă în Forță cu alte două căști Star Wars (dar și un droid), iconica mască a lui Batman și capetele celor mai drăgălași extratereștri simbioți Marvel: Venom și Carnage.

Dacă te-ai plictisit de figurine sau alte colecționabile din filmele sau benzile desenate preferate și vrei niște obiecte care nu numai arată cool dar prezintă și o oarecare provocare în asamblarea lor, pe brickdepot.ro (Magazinul Certificat LEGO) găsești deja la precomandă căști din universurile Marvel, DC și Star Wars care se lansează pe 26 aprilie și 1 mai.

Să le vedem mai bine în niște poze:

Casca Darth Vader (75304)

Casca Scout Trooper (75305)

Imperial Probe Droid (75306)

Aceste seturi LEGO Star Wars se pregătesc să apară în rafturile Magazinelor LEGO pe 26 aprilie. Era și cazul să avem și casca lui Darth Vader cândva.

Venom (76187)

Carnage (76199)

Venom te va căuta din 26 aprilie, iar Carnage, mai muncitor de fel, te găsește acasă pe 1 mai. Cele două seturi sunt numai bune de construit cât așteptăm ca Sony să lanseze Venom: Let There Be Carnage pe 24 septembrie (SUA).

Casca Batman (76182)

Tehnic vorbind, nu e chiar cască, nici mască, dar cum altfel să-i zicem? Oricum, pare un design general care împacă toți fanii lui Batman vor avea setul începând cu 26 aprilie.

Am mai comentat anterior despre aceste seturi alături de prietenul George de pe canalul Brick Depot în cadrul podcast-ului de Știri LEGO:

S-ar putea să fie abia începutul și să vedem anul acesta și alte seturi LEGO de colecție cu care să-ți poți impresiona musafirii geek. Dacă nu ești încă convins că un astfel de set este relaxant ca proces de asamblare și că arată cool pe raftul de acasă sau de la birou, vom reveni cu recenzia unuia dintre aceste seturi. Întâi să mă decid pe care îl vreau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.