Primele 15 minute din filmul regizat de Zack Snyder, Army of the Dead

Posibilitatea este limitată de timp, deci grăbiți-vă!

0
630
Ascultă acest articol


În cadrul unui eveniment global lifestream găzduit pe canalul de YouTube Netflix, fanii s-au conectat pentru o experiență interactivă care a deblocat primele 15 minute din filmul regizat de Zack Snyder pentru Netflix, Army of The Dead.

În urma unui briefing al misiunii susținut de către membrii distribuției Dave Bautista și Matthias Schweighöfer, a fost dezvăluit faptul că secvența de deschidere a filmului a fost îngropată într-o seif subteran în deșertul Mojave de lângă Las Vegas.

Fanii care au participat din întreaga lume au primit sarcina de a inunda secțiunea de comentarii din chatul live, care a alimentat un buldozer masiv și o macara pentru a ridica din pământ seiful de mai multe tone care conținea primele 15 minute din Army of The Dead. Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana De La Reguera, Nora Arnezeder, Tig Notaro și alții au fost, de asemenea, prezenți pentru a încuraja fanii. Când seiful a fost în cele din urmă deschis, Zack Snyder însuși a felicitat grupul pentru succesul lor și a prezentat câteva detalii despre cel mai nou film al său zombie-heist.

Publicul va avea din acest moment doar 19 ore pentru a urmări începutul de neuitat al Army of The Dead pe canalul YouTube Netflix. Primele 15 minute ale Army of The Dead pe canalul YouTube Netflix se vor autodistruge sâmbătă, 15 mai, la 5:00 AM ora României.

Army of the Dead se lansează pe Netflix vineri, 21 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.