HISTORY transmite în exclusivitate un nou serial din 21 februarie – „Cele mai ciudate teste cu arme”

0
925
Ascultă acest articol


HISTORY® transmite în exclusivitate, din 21 februarie, noul serial „Cele mai ciudate teste cu arme”, în fiecare miercuri, de la ora 23:00. Producția îi prezintă pe Rocco și Eli, noii proprietari ai magazinului Banditos Armory din orașul Ogden din Utah, care au împreună peste douăzeci de ani de experiență în armată și poliție. Aceștia vor să-și îmbine expertiza și pasiunea pentru acest domeniu și să realizeze cel mai bun magazin pentru toate lucrurile militare.

De la fixarea și testarea unui tanc rusesc din Războiul Rece (unul din puținele existente în America), până la a rezolva misterul unei invenții neidentificate japoneze din Al Doilea Război Mondial, pe care trupele aliate n-o pot identifica, sunt puține lucruri pe care echipa de la Banditos să nu le poată investiga, restaura, construi și testa în ceea ce privește cele mai inovatoare și iconice mașinării din istoria militară. Nicio provocare sau o întrebare nu este prea mare pentru Rocco și Eli – fie că lucrează cu istorici și veterani militari, ceea ce duce la primirea unei serii de întrebări din partea clienților și căutarea de răspunsuri la propriile întrebări.

Vincent Rocco Vargas este un fost comandant de armată, care a lucrat anterior la poliția de frontieră. Cel mai bun prieten al său, Eli Cuevas, a fost un Marksman în armată timp de câțiva ani, fiind decorat cu o decorațiune Purple Heart la cea de-a doua sa misiune în Irak. Împreună, aceștia au participat la mai multe misiune atât în Irak, cât și în Afganistan. Astăzi, Rocco este foarte implicat în organizațiile de ajutorare a veteranilor, fiind inclus pe platforma de istorie digitală ca parte a Zilei Veteranilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.