În urmă cu o săptămână am avut ocazia să fac parte dintr-un select grup de oameni care au descoperit şi au avut ocazia să pună mâna anticipat atât pe noul sezon cât şi pe noul operator de la unul din cele mai bune shootere competitive din ultimii ani, Rainbow Six Siege!

Am avut ocazia să vedem anticipat în ce constă noul patch şi care sunt schimbările care vor apărea împreună cu acest nou sezon. În primul rând trebuie menţionat rework-ul complet la una din hărţile populare, FAVELA, care a fost reconcepută de la temelie. Un pic mai greu de accesat acum în interior Favela a suferit câteva schimbări interesante dar cea mai interesante şi care totuşi nu cred că afectează cu ceva jocul este că acum se întâmplă noaptea acţiunea.

Tot aceste schimbări mai avem şi câteva schimbări sau modificări jocului general. În primul rând fumul lui Smoke are un nou model de răspândire care e mai natural, mai realist. Parcă are şi o textură nouă care schimbă cum se vede per total odată activat şi în plină răspândire. Găurile lăsate de gloanţe şi ele vor rămâne mai întunecate ca să nu mai existe acele morţi pe cea mai mică crăpătură. Pentru a evita de asemenea confuzii, cum s-a întâmplat într-un recent meci şi corpurile operatorilor morţi vor fi înlocuite cu logo-ul lor şi această decizie este una destul de controversată pentru jucătorii veterani.

Una din cele mai interesante update-uri ale acestui noi sezon este clar noul operator, Thunderbird. Un operator de tip support, dacă am putea să-l clasificăm cumva Thunderbird este dotată cu o cutie care va da heal, atâta timp cât este activată atât celor din echipa ta cât şi a inamicilor. Aparatul nu distinge între coechipieri şi inamici şi acest operator poate apăsa balanţa în favoarea echipei sau poate apăsa trăgaciul dându-le inamicilor acel mic avantaj de viaţă care să îi aducă un pas mai aproape de victorie. Viteză pe o parte, dar armura low fac acest operator o opţiune pentru cei mai sprinteni jucători de Siege.

Câteva alte rework-uri legate de alţi operatori, o reechilibrare generală a operatorilor, mai exact Melusi, Mira şi Maestro dar şi alte activaţi după moarte care până acum era limitată doar la observatul şi ping-uit-ul inamicilor prin camerele valabile rămase intacte în meci.

Începând cu data 25 mai se poate încerca noua operaţiune pe Serverele Test din Ubisoft Connect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.