Nissan GT-R (R35) Liberty Walk – Solido – Prezentare

"Consider că acest Nissan, împreună cu modelele de Dodge Challenger (prezentate într-un articol anterior), sunt cele mai reușite modele fabricate de Solido în ultimii ani. În mod sigur, nu trebuie să îți lipsească din colecție dacă ești pasionat."

0
996
Ascultă acest articol


Kit-ul Japonez LB Work Type 2, de la Liberty Walk pentru Nissan GT-R este foarte popular și îndragit în întreaga lume. Solido ne prezintă un model la scara 1/18 al acestui Nissan.

Fiind un model foarte popular, Solido nu este prima companie care a produs această miniatură, dar este prima companie cu un preț de buget. Acest model costă, în România, între 180-200 de lei, iar în restul Europei, prețul fluctuează între 40 și 50 de euro. Pe când, modelele produse deja de alte companii, se găsesc doar în variante premium și greu de gasit, cu prețuri între 170-250 euro.

Este prezentat într-un nou ambalaj, de data aceasta o cutie mai mare. Este disponibil în două variante de culori (Mint Green și Orange). Fabricat din metal, cu unele componente din plastic. Direcția este funcțională, iar ușile pot fi deschise. Eleronul imens este fabricat din plastic și trebuie atașat de machetă (după ce a fost desfacut cu grijă din locul lui special amenajat în ambalaj).

Per total, un model foarte reușit, ce își merită toți banii. Consider că acest Nissan, împreună cu modelele de Dodge Challenger, sunt cele mai reușite modele fabricate de Solido în ultimii ani. În mod sigur, nu trebuie să îți lipsească din colecție dacă ești pasionat.

Alexandru Ciobanu – AC Statue Collector

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.