Ascultă acest articol


Vineri seara, 11 iunie, în cadrul Netflix Geeked Week, Riot Games a dezvăluit în premieră un scurtmetraj din viitorul serial de animație, Arcane, care se lansează pe Netflix în toamna acestui an. Clipul surprinde un moment tulburător din copilaria lui Jinx și confirmă teoriile fanilor legate de relația ei cu VI.

Co-creatorii Arcane, Christian Linke și Alex Yee povestesc, într-un videoclip de tip Dev-Diary, despre cum a luat naștere Arcane și mai multe informații despre viitorul seriei, sugerând chiar posibile continuări din vastul univers epic League of Legends.

“Jinx și Vi sunt două personaje la care eu și Alex am lucrat, încă de la crearea lor, în urmă cu 10 ani, și încă de pe atunci ne-am dat seama că sunt cu adevărat speciale. Întotdeauna au fost preferatele fanilor, iar atunci când ne-am apucat de acest serial și a trebuit să ne gândim la ce personaje am vrea cu adevărat să explorăm în profunzime, a fost evident pentru noi”, a spus Christian Linke, producător executiv al serialului Arcane. 

“Vom explora pe îndelete poveștile, relațiile și conflictele tuturor acestor personaje și vom afla cum arată viețile lor, ce i-a făcut să devină ceea ce sunt astăzi – iar pentru cei care nu sunt familiarizați cu jocul nostru, vrem să le arătăm de ce am rămas cu ele de peste un deceniu și de ce le iubim atât de mult.

Lumea din Runeterra este atât de vastă, cu atât de multe facțiuni și campioni care freamătă de viață. Aceasta este doar o mică porțiune și începutul tuturor oportunităților de povestire la care lucrăm la Riot”, declară Alex Yee, co-creator al serialului Arcane.

Mai multe info puteți găsi în scurtmetrajul animat și în momentul Dev Diary cu producătorii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.