joiaGFN este plină de știri pentru GeForce NOW de la E3. Este o perioadă de celebrare pentru anunțurile legate de Marvel’s Guardians of the Galaxy, care vine pe GeForce NOW la lansare și pentru Humankind, pe care îl poți juca pe GeForce NOW în acest weekend în Closed Beta.

De asemenea, membrii primesc un update nou și 10 jocuri care vin pe GeForce NOW săptămâna aceasta, inclusiv lansare în aceeași zi cu lansarea oficială pentru jocuri precum Overcooked! 2 pe Epic Games Store – unul dintre jocurile gratuite din această săptămână, 17-24 iunie – The Universim, Roguebook și altele.

Te descurci. Probabil.

Printre anunțurile majore de la E3 se numără Marvel’s Guardians of the Galaxy de la Square Enix, care se va lansa pe Steam și va veni pe GeForce NOW pe 26 octombrie. Cu gardienii imprevizibili alături de tine, membrii vor trece dintr-o situație explozivă în alta cu personaje iconice Marvel prinse în lupta pentru soarta universului.

Cât de departe vei duce omenirea?

Un alt anunț palpitant de la E3 este un Closed Beta pentru cel mai important joc al celor de la SEGA și Amplitude Studios, Humankind. Chiar dacă jocul istoric de strategie se va lansa pe Steam și Epic Games Store pe 17 august, jucătorii vor putea încerca varianta closed beta pentru o șansă de a face istorie combinând peste 60 de culturi și conducând civilizații din vremurile antice, până în cele moderne. Membrii GeForce NOW care au dat pre-comandă pentru Humankind și au primit acces în varianta closed beta, îl pot juca pe GeForce NOW, de astăzi până pe 21 iunie.

Fii o prioritate

Ca o ofertă specială pentru E3, membrii noi GeForce NOW care și-au făcut un cont gratuit au primit 3 zile de access cu prioritate la serviciu. Perioada de înscriere pentru ofertă s-a închis, dar cei care au beneficiat de ea au timp până pe 30 iunie să accepte oferta și să se bucure de toate avantajele cu prioritate care îmbunătățesc experiența, precum: acces prioritar la serviciul de gaming, sesiuni mai lungi de joc și RTX On pentru o grafică mai bună ray-traced.

Update-uri în Cloud

GeForce NOW are câteva update-uri cheie care vor urma, precum statistici în timpul jocului prin intermediul unei interfețe sau a meniului, îmbunătățiri la calitatea serviciului pentru a îmbunătăți latența în jocuri care dispun de Adaptive Vsync, îmbunătățiri la timpul de încărcare și un editor pentru tastaturi virtuale.

Noutățile din Cloud în această săptămână

Ca o cireașă pe tortul update-urilor, joiaGFN înseamnă întotdeauna că mai multe jocuri vin pe GeForce NOW. Jocurile de săptămâna aceasta sunt:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.