Ascultă acest articol

Revin cu un nou model proaspăt lansat pe piață de cei de la Ottomobile. În 1989, a apărut Golf Rallye, ca o ediție specială de omologare pentru raliuri. A fost fabricat în doar 5.000 de exemplare.

Foarte diferit în comparație cu un model normal, sau chiar cu un GTI, modelul Rallye se diferențiează prin evazările laterale foarte umflate și pătrățoase (similar cu M3 E30, Audi Quattro, etc), tracțiune integrală Syncro și un motor cu o idee mai mic, pentru a se încadra în regulamentul de raliu).

Ca de fiecare dată, Ottomobile nu dezamăgește. O miniatură perfectă, foarte detaliată, ce reproduce fidel toate trăsăturile modelului real. Este un model sealed (nu deschide nimic), fabricat din rășină, asamblat și vopsit manual. Produs în ediție limitată, de doar 3.000 de unități în întreaga lume și numerotat individual. Modelul de față este numărul 2294.

Ca de fiecare dată, nu mă pot abține să nu recomand modelele produse de Otto. Cu unele dintre cele mai mici prețuri de pe piață pentru un model de rășină (60 euro + transport), raportul calitate preț este imbatabil. Un neajuns însă, timpul de așteptare este foarte mare (pentru acesta a fost de 6 luni), dar imediat ce acestea ajung pe piață, prețul lor depășește ușor 100 euro.

Alexandru Ciobanu – AC Statue Collector

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.