După succesul Odyssey League cu Player Unknown’s Battlegrounds de anul trecut, Samsung Electronics Co., Ltd, liderul global pe piața monitorelor de gaming , invită din nou echipele la un nou turneu eSports – de data aceasta vor conduce mașini și vor trage la poartă în Rocket League, nu cu arme ca în PUBG. Există o mulțime de premii Samsung de câștigat, împreună cu un câștig total de 25.000 EUR.

Spectatorii finalei Europene vor putea descoperi cele mai noi monitoare de gaming Odyssey, care vor fi utilizate de echipele participante în etapele finale ale turneului. Reunind cele mai bune monitoare de gaming Samsung, precum premiatul Odyssey G9, declarat recent drept Cel Mai Bun Monitor de Gaming de către European Hardare Association sau noile modele anunțate, precum G70A, G50A și G30A , care le permit jucătorilor să se bucure de cele mai noi și performante PC-uri și jocuri de consolă, capabile de culori realiste, acuratețe și răspuns imediat. Perfecte, așadar, și pentru competiția de Rocket League.

Odyssey League, denumită după gama inovatoare de monitoare de gaming, este în cautarea celor mai bune echipe din Europa în competiția de Rocket League. Jucătorii care pot concura la cel mai înalt nivel, sinonim cu marca Odyssey, și sunt dispuși să o demonstreze, au șansa de a câștiga o parte din totalul de premii de 25.000 EUR.
Înscrierile la turneu s-au deschis în data de 2 iulie, iar echipele regionale se vor putea înregistra pentru a participa în etapa de calificări începând cu 23 iulie. Battle-urile câștigătoare din finalele regionale vor fi difuzate fiecare în limbile locale.

Echipele care vor reuși în finale vor trece în etapa europeană, care va avea loc în perioada 27-29 august și care va fi difuzată în limba engleză. În urma acesteia se va alege echipa câștigătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.