Dacia 1301 “Securitate” – Autosworld – Prezentare

"Din punctul meu de vedere, o inițiativă ce trebuie apreciată."

0
1807
Ascultă acest articol


Model destinat numai folosirii ca mașină de serviciu a Partidului Comunist Român și Securității, Dacia 1301 Lux Super avea dotări care nu se aflau pe modelele Standard și Lux cum ar fi: instalație radio din fabrică, scaune față supraînălțate, circuit de frână dublu, oglinzi retrovizoare exterioare, oglindă interioară cu poziție zi/noapte, parasolar pasager cu oglindă, torpedou iluminat, brichetă electrică, instalație spălare parbriz electrică, fiind disponibilă în culori închise, precum negru.

Primul model la scară, produs sub numele unei firme românești, Autosworld. Macheta este atent realizată și foarte detaliată. Contrastul dintre roșul aprins al interiorului și vopseaua neagră a caroseriei este foarte placut ochiului. Modelul este confecționat din metal plus mici componente din plastic. Este sealed (nu deschide nimic). Este așezata pe un postament ce ne prezintă numele modelului și ne arată în acelasi timp că este vorba despre o editie limitată. Au fost produse doar 499 de unități. Vine însoțită și de un certificat de autenticitate.

Cutia este elegantă, iar pe laterale și pe spate regăsim culorile drapelului României. “Romania Classic Collection” este imprimat pe partea frontală. Un titlu ce ne facem sa înțelegem că mai urmează sa vedem și alte modele. Să speram ca aceast model va avea succes și colecția va continua.

Din punctul meu de vedere, o inițiativă ce trebuie apreciată. Prețul este 175 de lei și poate fi achiziționată doar de la Autosworld.ro

Alexandru Ciobanu – AC Statue Collector

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.