Ce filme noi vedem la Cineplexx din 17 Septembrie

0
474
Ascultă acest articol


PREMIERELE SĂPTĂMÂNII:

 România Sălbatică
 Boss Baby: Afaceri de familie

ROMÂNIA SĂLBATICĂ ( AG )

PREMIERA: 17 septembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Documentar
DISTRIBUȚIE: Dan Dinu, Cosmin Dumitrache

SINOPSIS:
La confluența dintre Carpați, Dunăre și Marea Neagră, se află țara cu cea mai mare biodiversitate din Europa. Țara cu cele mai multe păduri virgine, cu cea mai mare densitate de carnivore mari și cu cea mai mare zonă umedă, de pe întregul continent. Țara în care sălbăticia este la ea acasă. Haideți să vedeți România, așa cum nu ați mai văzut-o până acum.

PROGRAM:
2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3nzg0vt

BOSS BABY: AFACERI DE FAMILIE ( AG )

PREMIERA: 17 septembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D subtitrat în limba română, 3D dubșat în limba română, 3D dublat în limba maghiară
GEN: Animație, Aventură, Comedie, Familie
DISTRIBUȚIE: Alec Baldwin, James Marsden, Amy Sedaris, Ariana Greenblatt, Jeff Goldblum

SINOPSIS:
În continuarea comediei animate-blockbuster nominalizate la Oscar®, produsă de DreamWorks Animation, frații Templeton – Tim (James Marsden) și fratele său Boss Baby Ted (Alec Baldwin) – au devenit adulți și s-au îndepărtat unul de celălalt. Tim este acum un tată căsătorit. Ted este CEO al unui fond financiar. Dar un nou bebe-șef cu o abordare modernă și o atitudine de învingător este pe cale să-i reunească din nou… și să inspire o nouă afacere de familie.

Tim și soția sa, Carol (Eva Longoria), susținătoarea familiei, locuiesc în suburbii cu fiica lor super-inteligentă Tabitha (Ariana Greenblatt din Avengers: Infinity War), și adorabila bebelușă Tina (Amy Sedaris din BoJack Horseman). Tabitha, care e prima în clasă la prestigiosul centru Acorn Center pentru copii supăerdotați, își idolatrizează unchiul, pe Ted, și vrea să devină ca el, dar Timcare încă nu s-a desprins de energia și felul său de tânăr hiperactiv, își face griji că fetița lui lucrează prea mult și ratează o copilărie normală.
Când bebelușa Tina dezvăluie că este agent secret pentru BabyCorp pornită în misiunea de a descoperi secretele întunecate care se ascund în culisele școlii, cu misteriosul ei fondator, Dr. Erwin Armstrong (Jeff Goldblum), astfel, frații Templeton se vor reuni cu un țel comun, și vor fi nevoiți să reevalueze ce înseamnă familia, și să descopere ceea ce contează cu adevărat.

3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/2XlNvq1
3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3hvhpza

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.