Ascultă acest articol

Razer anunțat lansarea celui mai avansat controller dezvoltat vreodată, Wolverine V2 Chroma. Compatibil cu consolele Xbox Series X|S și Xbox One , dar și cu sistemele PC, Razer a combinat decenii de excelență competițională cu experiența R&D cultivată dezvoltând cele mai bune periferice de PC și le-a folosit pentru a construi Wolverine V2 Chroma. Lista de caracteristici include:

• Butoane Razer™ Mecha-Tactile și un D-Pad cu timpi foarte mici de răspuns și de acționare
• 6 butoane adiționale cu funcții multiple (2 top bumpers plus 4 back triggers)
• Stick-uri interschimbabile (include suplimentar un stick de tip dom, dar și un stick convex mai înalt)
• Mod de acționare Hair Trigger cu Trigger Stop-Switches
• Un nou design în formă de L, cu zone aderente amplasate pe toate suprafețele destinate prinderii
• Iluminare Razer Chroma™ RGB

Noul controller de nivel profesional Wolverine V2 Chroma se află la temelia noii campanii inițiate de Razer, ‘Connect. Compete. Conquer.’ care atrage atenția asupra avantajelor folosirii produselor Razer pentru joaca pe console.
Pentru mai multe informații despre Wolverine V2 Chroma, vizitați această pagină.

Noul Razer Wolverine V2 Chroma este cel mai bun controller pentru jucătorii de Xbox și de PC, oferind printre cei mai buni timpi de acționare și de răspuns dintre toate controllerele disponibile la ora actuală, prin încorporarea switch-urilor Razer Mecha-Tactile și a unei conexiuni deosebit de stabile prin fir. Acest controller nu poate lipsi din arsenalul niciunui jucător care ia în serios competiția și vrea să aibă performanțe remarcabile.

Disponibil acum pe Razer.com, în magazinele RazerStores și în oferta partenerilor retail autorizați la prețul de 159,99 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.