Epson Europa, lider al piaței de imprimante POS pentru chitanțe și bonuri [1], a lansat cea mai nouă generație de imprimante POS de mare viteză, din seria T88. Noua imprimantă POS TM-T88VII beneficiază de o serie de îmbunătățiri în materie de design, conectivitate, utilitate și protejare a mediului înconjurător. TM-T88VII este concepută pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale lanțurilor de retail și ale unităților HoReCa suprasolicitate din regiunea EMEAR, fiind complet compatibilă cu modelele anterioare de succes T88V și T88VI.

Noua imprimantă POS are numeroase avantaje ecologice, inclusiv posibilitatea de a imprima cu margini de dimensiuni mici pentru a economisi hârtie, dar și un consum redus de energie și un nivel scăzut de zgomot. Imprimanta este, de asemenea, compatibilă cu hârtia termică ecologică, fără fenol.

Model reprezentativ pentru gama Epson, noua TM-T88VII oferă cele mai mari viteze de imprimare disponibile astăzi pe piață, de până la 500 mm/s. Printre caracteristicile suplimentare se numără meniul disponibil acum în mai multe limbi, noii indicatori LED și imprimarea wireless automată a detaliilor erorilor. Noua imprimantă este echipată cu premiatul cap de printare fiabil de la Epson, capabil să imprime peste 20 de milioane de rânduri, echivalentul a 200 de kilometri, cu un timp mediu de funcționare fără erori (MTFB) de 360.000 de ore [2].

TM-T88VII este complet compatibilă cu software-ul existent pentru imprimantele predecesoare T88V și T88VI și are aceleași dimensiuni reduse ca modelele anterioare, permițând companiilor să integreze rapid noul model de imprimantă, fără costuri suplimentare, fără întreruperi și fără modificarea cerințelor de design și de spațiu ale tejghelelor existente.

Disponibilă atât pe negru, cât și pe alb, cu un design nou al capacului superior, Epson TM-T88VII poate fi partajată dinamic cu terminale POS bazate pe PC, cu dispozitive mobile și în cloud. Cu Ethernet și USB integrate, alături de opțiuni precum serial, USB alimentat și Wi-Fi [3], acest model are flexibilitatea de a se conecta la aproape orice sistem. De asemenea, facilitează imprimarea din aplicații bazate pe web prin intermediul ePOS-Print® de la Epson sau prin utilizarea tehnologiei Server Direct Print pentru imprimarea direct de pe web.

Roberto Peris, Manager de Produs la Epson Europe, adaugă: „Bazându-se pe succesul seriei T88, noua noastră imprimantă de bonuri TM-T88VII este ideală pentru unitățile aglomerate de retail și HoReCa din regiunea EMEAR, care își desfășoară activitatea cu numeroase puncte de preluare a comenzilor și au nevoie de fiabilitate și înaltă performanță la imprimarea bonurilor. Am simplificat tranziția la noile imprimante pentru a le oferi clienților posibilitatea de a profita la maximum de îmbunătățirile aduse acestui model. TM-T88VII este o imprimantă de bonuri ecologică, de înaltă performanță, un model lider în domeniu, proiectat pentru a oferi o imprimare fiabilă și rapidă în majoritatea mediilor de retail și HoReCa.”

Noua TM-T88VII va fi disponibilă în regiunea EMEAR începând cu data de 1 octombrie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.