Clipuri din Halloween: Noaptea Crimelor – din 22 octombrie la cinema

Halloween Kills/ "Halloween: Noaptea Crimelor" va sosi din 22 octombrie la cinema fiind distribuit în România de Ro Image.

0
849

În 2018, Halloween-ul lui David Gordon Green, cu legendara Jamie Lee Curtis, a făcut ravagii la box-office, cumulând peste 250 de milioane de dolari în întreaga lume, devenind capitolul cu cele mai mari încasări din franciza de patru decenii și stabilind un nou record pentru cel mai mare weekend de deschidere din istorie pentru un film de groază cu o protagonistă feminină.

Dar noaptea de Halloween în care Michael Myers s-a întors nu s-a terminat încă.

La câteva minute după ce Laurie Strode (Curtis), fiica ei Karen (Judy Greer) și nepoata Allyson (Andi Matichak) îl lasă pe monstrul mascat Michael Myers în cușcă, arzând în pivnița casei lui Laurie, Laurie este dusă de urgență la spital cu răni care îi pun viața în pericol, convinsă fiind că l-a ucis în cele din urmă pe cel care o torturează de o viață.

Dar când Michael reușește să se elibereze din capcana lui Laurie, acesta o ia de la capăt cu baia de sânge ritualică. În timp ce Laurie se luptă cu durerea și se pregătește să se apere împotriva lui, tot orașul Haddonfield i se alătură ca să se ridice împotriva monstrului de neoprit.

Femeile din familia Strode se alătură unui grup de alți supraviețuitori ai primei furii a lui Michael, și decid să ia lucrurile în propriile lor mâini, pornind pe urmele lui Michael, pentru a-l anihila odată pentru totdeauna.

Răul va muri în această seară.

Universal Pictures, Miramax, Blumhouse Productions și Trancas International Films prezintă Halloween: Noaptea Crimelor, cu Jamie Lee Curtis alături de Will Patton în rolul ofițerului Frank Hawkins, Thomas Mann și Anthony Michael Hall.

Scenariul este scris de Scott Teems, Danny McBride și David Gordon Green, pe baza personajelor create de John Carpenter și Debra Hill. Filmul este regizat de David Gordon Green și produs de Malek Akkad, Jason Blum și Bill Block. Producători executivi sunt John Carpenter, Jamie Lee Curtis, Danny McBride, David Gordon Green și Ryan Freimann.

Halloween Kills/ “Halloween: Noaptea Crimelor” va sosi din 22 octombrie la cinema fiind distribuit în România de Ro Image.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.