Mia Goth își va face debutul în MCU în filmul Blade

Nu se cunoaște încă ce rol va interpreta.

0
499
Ascultă acest articol

Mia Goth (Pearl, Nymphomaniac) fost adăugată distribuției filmului Blade, primul său proiect în Universul Cinematografic Marvel. Potrivit unor surse, detaliile personajului ei nu au fost încă dezvăluite.

Goth se alătură astfel actorilor deja anunțați în distribuție, inclusiv Mahershala Ali, care va interpreta rolul principal. Filmul va fi regizat de Yann Demange, după ce Bassem Tariq a renunțat la scaunul regizoral, iar în timp ce scenariul este scris de Michael Starrbury.

Blade este o reimaginare a filmului din 1998 cu același nume (transformat în trilogie) care a prezentat povestea unui vânător de vampiri jucat de Wesley Snipes. În noul film, Ali va prelua rolul principal al lui Blade, care este un super-erou jumătate vampir, jumătate om.

Blade a fost creat de Marv Wolfman și desenat de Gene Colan în banda desenată The Tomb of Dracula #10 lansată în iulie 1973.

Blade va fi inclus în Faza a 5-a a MCU, din care fac parte și Captain America: New World Order și Daredevil: Born Again și va fi lansat din 6 septembrie 2024, inițial fiind anunțat pentru 3 noiembrie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.