Motorola își completează familia de telefoane de buget cu noile dispozitive moto e30 și moto e40, create pentru a-i ajuta pe utilizatori să-și exprime creativitatea datorită sistemelor avansate ale camerei foto. Dispozitivul moto e40 este disponibil în România pe site-urile Altex și eMAG, urmând ca moto e30 să fie disponibil în România începând cu 18 octombrie. Prețul recomandat pentru moto e40 este de 699 lei, respectiv 599 lei pentru moto e30.

Ambele sunt echipate cu un sistem de camere triple de 48MP, cu tehnologie Quad Pixel și beneficiază de afișaj 1 6.5 ”Max Vision HD+, cu o rată de refresh a ecranului de 90Hz și o autonomie puternică a bateriei de 5000 mAh, care asigură independența utilizatorului pentru a putea realiza toate activitățile de zi cu zi.

Cu moto e30 și moto e40, utilizatorii se pot bucura de o experiență foto fluidă. Sistemele de camere sunt special concepute pentru ca fotografiile să fie realizate în orice moment, în orice tip de lumină și din orice unghi. Senzorul de 48MP cu tehnologie Quad Pixel oferă o sensibilitate redusă la lumină de 4 ori mai eficientă pentru fotografii mai clare și mai vibrante, în orice condiții de lumină.1 Senzorul de adâncime funcționează, împreună cu camera principală pentru a estompa fundalul, astfel încât se vor realiza portrete cu aspect profesional. Camera dedicată Macro Vision permite o apropiere de 4 ori mai mare față de subiect, astfel încât toate detaliile minuscule să poată fi redate cu ușurință.

Întârzierile ecranului sunt acum eliminate cu o rată de refresh de 90 Hz. Astfel, moto e30 și moto e40 pun la dispoziția utilizatorului o experiență de vizionare mai fluidă, indiferent dacă acesta vizionează emisiunea preferată sau dacă se află într-un apel video cu prietenii. Afișajul de 6,5 “Max Vision HD + oferă vizualizare maximă, datorită unui raport de aspect 20: 9.

Bateria de 5000mAh asigură autonomie pentru peste 40 de ore, astfel că utilizatorii nu vor întâmpina probleme atunci când aleg să beneficieze de toate caracteristicile telefonului, fie că vorbim despre activități de divertisment, jocuri, navigat pe rețelele sociale sau sarcini de serviciu.

Telefoanele sunt echipate cu un procesor octa-core personalizat, ceea ce asigură performanță, indiferent de comenzile pe care i le dăm telefonului. În plus, în comparație cu moto e20, moto e40 aduce performanțe grafice cu 38% mai puternice. Iar multitasking-ul este posibil mai mult ca oricând, grație celor 2 GB de memorie RAM de pe moto e30 sau celor 4 GB de memorie RAM pe moto e40.

Noile dispozitive sunt acum la îndemâna utilizatorului, care beneficiază și de un cititor de amprente, amplasat discret în sigla „batwing” de pe spatele moto e30 și moto e40. Doar cu o singură atingere, telefonul se deschide și se deblochează instantaneu. În plus, moto e40 este echipat cu recunoaștere facială, iar un buton dedicat Asistentului Google este inclus pe partea laterală a dispozitivelor pentru a activa controlul vocal și pentru a obține toate răspunsurile pe care utilizatorul le solicită.

moto e30 dispune de Android 11 (ediția Go), cu capacități de utilizare și accesibilitate îmbunătățite. moto e30 este prezent în două culori: Mineral Gray și Blue Digital. În schimb, noul moto e40, prevăzut tot cu Android 11, însă este disponibil pe două culori: Carbon Grey și Pink Clay. Ambele dispozitive au un finisaj metalic texturat, care este rezistent la amprente, pentru ca aspectul să fie întotdeauna curat.

Pentru mai multe informații despre produse și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/, pagina de Facebook, Instagram și YouTube.

Preț și disponibilitate

Noul moto e40 este disponibil la Altex și la eMAG la prețul recomandat de 699, 99 lei, urmând ca moto e30 să fie disponibil începând cu data de 18 octombrie, la prețul recomandat de 599,99 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.