Noi dispozitive lansate la NextAtAcer 2021

0
415
Ascultă acest articol

Acer își exinde portofoliul Vero de produse Eco-friendly

Acer lansează o nouă linie de dispozitive Eco-friendly din seria Vero, inclusiv laptoprile Acer Aspire Vero și TravelMate Vero. De la PC-uri la periferice, dispozitivele Vero au în comun anumite specificații eco precum utilizarea plasticului reciclat post-consum (PCR) și transportul în ambalaje reciclabile. Întrucât sustenabilitatea nu se referă numai la modul în care este fabricat un produs, ci și la ceea ce se întâmplă cu acesta, dispozitivele Acer Vero au fost, de asemenea, concepute pentru a fi ușor de demontat, simplificând procesul de reparație sau update și, în cele din urmă, crescând durata de viață a dispozitivelor.

Acer Aspire Vero – Laptop Verde

Mai mult decât un computer elegant, Acer Aspire Vero (AV15-51) este o manifestare tangibilă a angajamentului Acer pentru operațiuni mai sustenabile. Șasiul său este compus din 30% plastic reciclat (PCR), motiv pentru care emisiile de CO2 pentru producția acestei piese au fost reduse cu 21%. Tastatura conține 50% plastic PCR, iar ambalajul 100% reciclabil al Aspire Vero, recunoscut prin numeroase premii internaționale, poate fi re-utilizat ca suport pentru laptop. În plus, un design atent la mediul înconjurător determină eliminarea deșeurilor inutile, facilitând demontarea, repararea, actualizările și reciclarea computerului sau a componentelor sale. Rularea noului sistem de operare Windows 11 este de asemenea incredibil de ușor de utilizat.

Ecranul FHD IPS de 15,6 inci 99% reciclabil al noului computer este alimentat de procesoare Intel® Core™ din a 11-a generație și de grafică Intel® Iris® Xe, astfel încât utilizatorii să se poată baza oricând pe performanțe și productivitate de top. Când lucrează la sarcini mai puțin solicitante, noul software VeroSense™ al Acer oferă utilizatorilor opțiunea de a selecta un mod de utilizare care a fost optimizat pentru eficiența energetică și durata de viață a bateriei. Funcții precum Wi-Fi 6, un port USB Type-C și două porturi USB Type-A asigură o experiență de utilizare mai fiabilă, în timp ce Acer TrueHarmony™ și Acer PurifiedVoice™ cu reducere a zgomotului AI permit conferințe video cu sunet clar.

Utilizatorii interesați să dețină mai multe dispozitive Eco își pot completa setul Vero cu mouse-ul Macaron Vero (AMR020), Vero Mousepad (AMP120/AMP121) și Vero Sleeve (ABG131/ABG132).

Acer TravelMate Vero – Laptop Verde

Acer TravelMate Vero (TMV15-51) este un laptop de business ecologic, destinat organizațiilor care susțin practicile sustenabile. Acesta vine cu un procesor Intel® Core™ i7 din generația a 11-a, 16 GB de memorie DDR4 și un SSD de 1 TB, mai mult decât suficient pentru sarcini mari de productivitate, iar această putere este susținută și de măsuri de securitate. Un TPM discret oferă securitate și gestionare la nivel enterprise, în timp ce un slot Kensington lock oferă protecție fizică pentru date importante. TravelMate Vero este livrat cu Acer ProShield Plus, o soluție de securitate all-in-one care include funcții precum criptarea și decriptarea, plus măsurile de autentificare biometrică încorporate în Windows 11 Pro.

Această versiune a TravelMate Vero oferă companiilor posibilitatea de a personaliza sigla de pornire a laptopului, o parte importantă a brandingului pentru întreprinderile mari sau mici. Acest lucru este posibil datorită caracteristicilor disponibile în BIOS-ul comercial Acer, care face posibilă de asemenea blocarea sau instalarea versiunii anterioare a BIOS-ului, actualizarea acestuia chiar și pe o platformă non-Windows și valorificarea validării CHIPSEC pentru o securitate îmbunătățită a sistemului.

Parte a gamei Vero de PC-uri Eco, TravelMate Vero are un șasiu cu 30% plastic PCR, este proiectat pentru a fi ușor de reparat și este livrat în ambalaje 100% reciclabile.

Acer Veriton Vero Mini – Desktop Verde

Acer Veriton Vero Mini (VVN4690G) este un mini PC ecologic, conceput pentru a oferi performanțe comerciale într-un design compact și personalizabil, oferind utilizatorilor dispozitivul perfect pentru orice situație. Utilizatorii pot profita de o mulțime de opțiuni de conectivitate rapidă și stabilă cu Wi-Fi 6 (802.11ax) sau Wi-Fi 6E (802.11ax), pe lângă o gamă de porturi USB și display, inclusiv un port USB 3.2 Gen 2 Type-C care permite transferul simultan de date la o viteză ridicată și încărcarea dispozitivelor externe. Noul produs va fi echipat cu cele mai noi procesoare Intel® Core™ vPro® și, cu ajutorul unui set dedicat de instrumente de management precum Acer Office Manager și Acer Control Center, personalul IT poate gestiona fără probleme întreaga flotă de calculatoare a companiei lor.

Șasiul ventilat al Veriton Vero Mini este realizat cu 25% plastic PCR, iar dispozitivul este livrat într-o cutie 100% reciclabilă.

Acer Vero BR277 – Monitor Verde
O reflexie a angajamentului Acer față de mediul înconjurător, Acer Vero BR277 este un monitor FHD sustenabil, cu o carcasă realizată din peste 50% plastic PCR și care a obținut certificări ecologice de la ENERGY STAR®, TCO și EPEAT.

Următoarea sa prioritate este confortul: monitorul este așezat pe Acer Ergostand, permițând utilizatorilor să încline, să rotească, să regleze înălțimea și să pivoteze monitorul până când se atinge unghiul de vizualizare perfect și oferă, de asemenea, suita de tehnologii Acer VisionCare care ajută la reducerea oboselii ochilor. Afișajul ComfyView al monitorului prezintă un panou non-glare Flicker-less care poate fi redus la o luminozitate de 15% și utilizează, de asemenea, Acer BlueLightShield™ pentru a reduce cantitatea de lumină albastră la care sunt expuși utilizatorii.

Monitorul este livrat în ambalaje 100% reciclabile.

Acer Earthion

Punctul culminant a peste un deceniu de eforturi de sustenabilitate din partea Acer, platforma Earthion combină punctele forte ale companiei, ale partenerilor din lanțul de aprovizionare, angajații și consumatorii (canale) pentru a aborda provocările de mediu cu soluții inovatoare. Până în prezent, Grupul Acer, inclusiv operațiunile sale globale și filialele sale, și-a atins cu succes obiectivul din 2020 de reducere a emisiilor de carbon cu 60% la nivel mondial. Ca membru al RE100, Acer face acum aranjamente pentru a folosi exclusiv energie regenerabilă până în 2035.

Prețuri și disponibilitate

Acer Aspire Vero (AV15-51) va fi disponibil în EMEA din luna Octombrie, la prețuri începând de la 799 euro.

Acer TravelMate Vero (TMV15-51) va fi disponibil în EMEA din Q1 2022, la prețuri începând 919 euro.

Monitorul Acer Vero BR277 va fi disponibil în EMEA din luna Martie 2022, la prețuri începând de la 299 euro.

Mouse-ul Macaron Vero (AMR020) va fi disponibil în EMEA din Februarie 2022, la prețuri începând de la 24,90 euro.

Mousepad-ul Vero (AMP120 /AMP121) va fi disponibil în EMEA din Februarie 2022, la prețuri începând de la 19,90 euro.

Vero Ecosleeve (ABG131/ABG132) va fi disponibil în EMEA din Februarie 2022, la prețuri începând de la 24,90 euro.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com

Acer își extinde portofoliul de desktop-uri de gaming cu noul Predator Orion 7000

Acer a anunțat astăzi extinderea portofoliului său de gaming Predator cu noile desktop-uri din seria Predator Orion 7000, cu performanțe puternice, într-un design uimitor, precum și două proiectoare inteligente 4K de gaming. Pentru o experiență unică de joc, Acer lansează biroul de gaming Predator care oferă două opțiuni practice de suprafață și un rack de depozitare convenabil.

„Desktop-urile din seria Predator Orion 7000 sunt platforme premium puternice, pentru jucătorii profesioniști care au nevoie de performanțe incredibile chiar și de la cele mai exigente titluri”, a declarat Jeff Lee, General Manager, Stationary Computing, IT Product Business, Acer Inc. „Pentru a oferi această performanță superioară, suntem încântați să fim printre primele companii care aduc noile procesoare Intel Core din a 12-a generație în portofoliul nostru de produse.”

„Procesoarele Intel Core de generația 12 reprezintă un salt inovator uriaș pentru performanța jocurilor și pentru memorie, I/O și conectivitate de top”, a declarat Marcus Kennedy, General Manager Gaming și Esports, Intel. „Performanțele incredibile se datorează noii arhitecturi hibride care combină două nuclee noi pentru a oferi viteze super rapide, frame-rate-uri ridicate și multi-tasking, lucruri de care au nevoie toți jucătorii moderni.”

Predator Orion 7000 – PC de gaming cu răcire lichidă

Noul desktop puternic de gaming Predator Orion 7000 (PO7-640) oferă utilizatorilor tot ceea ce este necesar pentru a juca jocuri de ultimă generație, dar și de generație viitoare. Concepute pentru pasionații de jocuri hard-core, aceste noi PC-uri ce pot fi upgradate vor fi echipate cu cele mai noi procesoare overclockabile Intel® Core™ din a 12-a generație, grafică până la NVIDIA GeForce RTX™ 3090 și memorie RAM până la 64GB DDR5-4000.

Șasiul uimitor, conform standardelor EMI, are panouri laterale din sticlă transparentă cu două ventilatoare frontale Predator FrostBlade™ 2.0 de 140 mm și un al treilea ventilator pe spate Predator FrostBlade™ 2.0 de 120 mm care poate lumina cu o varietate de culori ARGB. Partea superioară a carcasei noului Orion 7000 are o deschidere, lucru care face posibil ca utilizatorii să înlocuiască ventilatorul de 120 mm cu unul de 240 mm, iar software-ul PredatorSense integrat permite jucătorilor să controleze iluminarea ARBG, viteza ventilatorului și overclockingul. Pentru a accentua iluminarea și designul îndrăzneț, logo-ul Predator și butonul de pornire sunt și ele iluminate în culoarea teal blue.

Dincolo de designul atrăgător există și o gestionare termică excepțională, cu cele trei ventilatoare Predator FrostBlade™ 2.0 menționate mai sus, pe lângă un cooler lichid AIO și un management avansat al fluxului de aer pentru a răci în mod eficient componentele sistemului. Lamele subțiri și curbate ale ventilatorului FrostBlade sunt proiectate pentru a crește lin fluxul de aer, fără a provoca turbulențe și pentru a disipa rapid căldura.

LAN Intel® Killer™ 2.5G oferă jucătorilor un avantaj competitiv prin detectarea și prioritizarea traficului de joc față de alt trafic de pe rețea, rezultând o conectivitate mai stabilă și mai rapidă pentru jocurile online și media streaming. Tehnologiile Intel® WiFi 6E (AX211) și 2×2 MU-MIMO asigură o conectivitate wireless rapidă și sigură. O bestie de gaming, Predator Orion 7000 oferă o mulțime de porturi pentru a utiliza cele mai noi accesorii. Pe partea frontală a șasiului, pentru acces rapid, se regăsesc trei porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A, un USB 3.2 Gen 1 Type C și două mufe audio. Pe spate există trei USB 3.2 Gen 2 Type-A, un USB 3.2 Gen 2×2 Type-C, două porturi USB 2.0 și trei mufe audio.

Dispunând de spațiu de stocare amplu, platforma include un compartiment USB 3.2 Gen2 Type-C de 2,5 inci de tip swap, 2 SSD-uri M.2 PCIe 4.0 NVMe (până la 1 TB fiecare) și 2 HDD-uri SATA3 de 3,5 inci (până la 3 TB fiecare).

Proiectoarele de gaming Predator GD711 și Predator GM712

Predator GD711 este un proiector inteligent 4K de gaming compatibil atât cu consolele, cât și cu PC-urile de gaming. Proiectorul dispune de o varietate de aplicații preinstalat menite să ofere utilizatorilor acces la o gamă bogată de servicii de streaming. Predator GD711 are gamut larg de culori, care se ridică la 125% din raportul de suprafață Rec. 709, acoperind cea mai mare parte a spațiului de culoare, în plus față de o zonă semnificativă în afara acestuia, pentru a oferi jucătorilor niveluri impresionante de saturație a culorilor. Luminozitatea de 4.000 de lumeni LED, contrastul dinamic ridicat și performanța HDR10 asigură imagini clare și culori vii.

Proiectorul oferă mai multe moduri pe care utilizatorii le pot schimba în funcție de starea lor de spirit. Modul standard oferă rezoluție 4K (3840 x 2160) pentru filme și videoclipuri cu detalii clare, în timp ce două moduri de joc – unul pentru scenele luminoase, altul pentru cele întunecate – permit utilizatorilor să aleagă setări de cadre optimizate pentru estetica jocului pe care îl joacă. Predator GD711 proiectează imagini cu rate de refresh variabile de 1080p@120 Hz pentru console sau până la 1080p@240 Hz pentru PC-uri, oferind performanțe stabile, chiar și în cele mai rapide scene. În plus, cu un nivel de zgomot de doar 23 dBa în modul ECO, acest home theater gata de joc nu îi va deranja pe cei din jur.

Predator GD711 are throw ratio de 1,22, ceea ce înseamnă că acceptă o gamă largă de distanțe de proiectare.

Recomandarea Acer este un ecran de 100 inch poziționat la doar 2,70 m. De asemenea, dispozitivul vine cu comoditatea unui difuzor și telecomandă de 10W care are un strat antimicrobian pe suprafața și pe butoanele sale. Fluxul de aer excelent proiectat disipă căldura, contribuind la prelungirea duratei de viață de până la 30.000 de ore. Opțiunile de conectivitate includ două porturi HDMI 2.0 pentru PC-uri și console, ieșire audio pentru un difuzor suplimentar și trei porturi USB Type-A: unul pentru dongle-ul wireless ascuns al proiectorului, unel pentru conectarea accesoriilor wireless și altul pentru ieșirea DC 5V care permite utilizatorilor să actualizeze firmware-ul.

Pentru utilizatorii care preferă proiectoarele cu lampă, Predator GM712 este disponibil și cu rezoluție 4K și o luminozitate de 3.600 lumeni ANSI.
Predator Gaming Desk

Biroul impresionant de gaming Predator de 55 de inci (PGD110) oferă spațiu generos pentru un sistem de joc, un monitor, accesorii și multe altele. Jucătorii pot alege dintre două suprafețe: una elegantă, acoperită cu fibră de carbon ușor de curățat, sau alta acoperită cu un mouse pad personalizat Predator. Dotat cu spațiu de stocare amplu, biroul de gaming Predator vine cu un suport pentru stocarea gamepad-urilor, un suport pentru căști, un suport pentru pahare și o tavă ascunsă pentru adaptoarele AC. De asemenea, acesta dispune și de un decupaj special conceput pentru gestionarea eficientă a cablurilor, pe fiecare parte a biroului. Biroul este robust, având capacitatea de a susține o greutate de până la 120 kg.

Prețuri și disponibilitate

Predator Orion 7000 (P07-640) va fi disponibil în EMEA din Q1’22, la prețuri ăncepând de la 2,199 euro.

Proiectorul Predator GD711 va fi disponibil în EMEA din luna Decembrie, la prețuri începând de la 1,499 euro.

Proiectorul Predator GM712 va fi disponibil în EMEA din luna Ianuarie 2022, la prețuri ăncepând de la 1,399 euro.
Predator Gaming Desk (PGD110) va fi disponibil în EMEA din luna Decembrie, la prețuri începând de la 229 euro.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.