Ascultă acest articol

Fiori, tresăriri și delicii de Halloween, toate acestea se îndreaptă spre Netflix în acest sezon înfricoșător. Indiferent dacă ești un fanatic al genului horror sau dacă preferi mai puține tricks și mai multe treats, cu siguranță există un serial sau un film de care fiecare dintre noi să se bucure. Astfel, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai bune producții horror disponibile acum pe Netflix, gata să-ți facă pielea de găină.

Poți începe cu cele mai noi apariții în materie de seriale Netflix (Locke & Key, My Name, You) sau filme Netflix (Escape The Undertaker, No One Gets Out Alive, There’s Someone Inside Your House). Pe lângă acestea, îți mai propunem o serie cu unele dintre cele mai urmărite și îndrăgite producții Netflix care aduc demoni, monștri și vrăjitori în rolurile principale (Bird Box, Stranger Things, The Witcher), titluri care spun poveștile unor case bântuite (The Haunting of the Hill House), seriale care exploatează paranormalul (Equinox, Green Frontier,The OA), dar și multe producții de urmărit în familie (A Tale Drak & Gimm, A Series of Unfortunate Events, Spirited Away). Toate acestea și încă multe altele te așteaptă să le dai play.

FILM NETFLIX
A CLASSIC HORROR STORY
În această poveste de groază plină de tensiune și scene înfiorătoare, călătorii dintr-un autobuz devin victimele unor crime ritualice.
DISPONIBIL ACUM

A SERIES OF UNFORTUNATE EVENTS
Extraordinarii orfani Baudelaire se confruntă cu necazuri și au de-a face cu maleficul Conte Olaf în încercarea de a descoperi secretele familiei.
DISPONIBIL ACUM

BRAM STOKER’S DRACULA
Dracula pleacă la Londra în căutarea unei femei care seamănă cu soția lui, de mult răposată. Dr. Van Helsing, vânător de vampiri, vrea să pună capăt nebuniei.

BLOODRIDE
Un serial-antologie norvegian, care combină stilul horror cu umorul negru scandinav, în care fiecare poveste se desfășoară în propriul univers plin de realism, dar bizar.

FILM NETFLIX
CARGO
Rămas izolat într-o zonă rurală a Australiei după o pandemie violentă, un tată infectat caută cu disperare un nou cămin pentru fetița sa și metode prin care să o protejeze împotriva transformărilor prin care trece el.

CREEP
Rămas lefter, un videograf acceptă o slujbă într-un orășel de munte izolat, dar descoperă că angajatorul are, de fapt, un cu totul alt plan.

FILM NETFLIX
FRACTURED
După ce soția și fiica lui accidentată dispar dintr-o cameră de primiri urgențe, un bărbat panicat pornește în căutarea lor și e convins că spitalul are ceva de ascuns.

FILM NETFLIX
GERALD’S GAME
Lenjerie, cătușe, toate anunțau un weekend cu „picanterii”. În schimb, ies la iveală cele mai negre temeri ale soției.

FILM NETFLIX
HIS HOUSE
După ce a scăpat cu greu din Sudanul de Sud măcinat de război, un tânăr cuplu de refugiați se chinuie să se adapteze într-un mic orășel englez, bântuit de forțele răului.

MARIANNE
Atrasă înapoi în orașul natal, o faimoasă scriitoare horror descoperă că spiritul malefic care îi bântuie visele provoacă acum haos în realitate.

MY NAME
O femeie însetată de răzbunare după uciderea tatălui ei își pune încrederea într-un influent șef mafiot și se infiltrează în poliție sub supravegherea lui.

RATCHED
Acest prolog dramatic al celor întâmplate în „Zbor deasupra unui cuib de cuci” urmărește povestea asistentei medicale Ratched.

THE CABIN IN THE WOODS
Cinci prieteni aleg să meargă într-o mică vacanță la o cabană izolată cu reguli stricte. Atunci când acestea sunt încălcate, pedeapsa vine iute și nu iartă pe nimeni.

THE SHINING
Locuind într-un hotel pustiu și sinistru în afara sezonului, Jack Torrance e cuprins de nebunie și își terorizează soția și băiatul. DISPONIBIL ACUM

SERIAL ANIME NETFLIX
TRESE
Forțe supranaturale ale întunericului pătrund în lumea subterană a criminalități din Manila, iar Alexandra Trese trebuie să mențină pacea în vremuri tulburi.
DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX
YOU
Un tânăr șarmant, dar perfid și profund obsesiv, recurge la acțiuni extreme pentru a se insinua în viețile celor de care este acaparat. DISPONIBIL ACUM

BEETLEJUICE*
Un cuplu de tineri înecați se întorc la casa lor sub formă de spirite și cer ajutorul unei fantome haioase pentru a-i speria pe noii proprietari, niște bădărani.

DAYBREAK
Pe când se îndrăgostise, s-a declanșat iarna nucleară. Acum Josh, un adolescent outsider, o caută pe Sam într-o lume postapocaliptică plină de zombi și bande de nelegiuiți.

FILM NETFLIX
HUBIE HALLOWEEN
Hubie nu este un tip popular în Salem, Massachusetts, dar asta nu-l împiedică pe acest om bun, dar sperios să aibă grijă de siguranța orașului în noaptea de Halloween.

SCARY MOVIE
Frații Wayans parodiază unele dintre cele mai celebre filme blockbuster, cum ar fi „Scream”, „I know what you did last summer”,
„Matrix” și „American Pie”.

FILM NETFLIX
THE BABYSITTER
În loc să doarmă, Cole rămâne treaz și află că superba lui bonă face parte dintr-un cult satani

Z NATION
O echipă are misiunea periculoasă de a transporta singurul om care a supraviețuit infectății cu virusul letal al zombilor, sperând să creeze un vaccin.
DISPONIBIL ACUM

SERIAL ANIME NETFLIX
CASTLEVANIA
Un vânător de vampiri luptă să salveze un oraș asediat de armată de creaturi nepământene condusă de însuși Dracula. Inspirat de clasicul joc video.
DISPONIBIL ACUM

KINGDOM
Locuitorii unui regat sunt îmspăimântați de zvonuri ciudate legate de boala regelui. Prințul moștenitor devine singura lor speranță în lupta cu o epidemie ciudată.

LA RÉVOLUTION
Într-o istorie alternativă, Franța secolului XVIII este pustiită de o boală enigmatică ce dă naștere unui conflict sângeros dintre rebeli și nobilime.

FILM NETFLIX
THE NIGHT COMES FOR US
După ce a salvat viața unei fete în timpul unui masacru, un asasin elitist din Triadă este vizat de un atac al gangsterilor.

VAN HELSING
După trei ani în comă, Vanessa se trezește într-o lume devastată de vampiri. Acum, ea și un grup pestriț de supraviețuitori luptă pentru viețile lor.

FILM NETFLIX
BIRD BOX
Taci. Fii vigilent. Stai legat la ochi. O femeie și doi copii trec printr-o călătorie șocantă, urmăriți de o forță malefică.
DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX
DRACULA
De la creatorii serialului Sherlock vine această nouă poveste despre cel mai celebru vampir: magnificul, ucigătorul și fermecătorul conte Dracula.
DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX
STRANGER THINGS
După dispariția unui băiat, un orășel descoperă un mister care implică experimente secrete, forțe supranaturale cutremurătoare și o fetiță foarte ciudată.
DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX
THE WITCHER
Geralt din Rivia, un vânător de monștri mutant, își urmează destinul într-o lume haotică în care, adesea, oamenii se dovedesc a fi mai răi decât bestiile.
DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX
THINGS HEARD & SEEN
Un cuplu din Manhattan se mută într-un cătun din Hudson Valley și descoperă că în căsnicia lor pătrunde un întuneric teribil, comparabil cu istoria noii lor case.
DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX
#ALIVE
Un virus cumplit pustiește orașul, iar un bărbat singuratic se încuie în apartamentul său, unde nu mai are semnal și unde îl așteaptă o moarte sigură dacă nu evadează.
DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX
ARMY OF THE DEAD
După apariția zombilor în Las Vegas, un grup de mercenari își asumă riscul suprem aventurându-se în zona aflată în carantină pentru a realiza un jaf fără egal.

BLACK SUMMER
În zilele negre de la început ale unei apocalipse zombi, un grup de oameni, străini unul de altul, își caută forța de a supraviețui și a se întoarce la cei dragi.

FILM NETFLIX
BLOOD RED SKY
Aflată într-un avion cu tânărul ei fiu, o femeie cu o boală misterioasă dezvăluie un secret întunecat, după ce niște teroriști încearcă să deturneze cursa transatlantică.

THE WALKING DEAD
În urma unei apocalipse a zombilor, cei rămași care mai speră să salveze omenirea se aliază și luptă pentru propria supraviețuire.

CURSED
Cu puteri misterioase în suflet și o sabie legendată în teacă, tânăra rebelă Nimue pleacă să-și salveze poporul alături de fermecătorul mercenar Arthur.

FILM NETFLIX
FEAR STREET PART 1: 1994
Niște adolescenți întâlnesc din întâmplare forța malefică responsabilă de o serie de crime îngrozitoare și care le-a terorizat orașul vreme de peste 300 de ani. Bun venit în Shadyside!

FILM NETFLIX
FEAR STREET PART 2: 1978
Shadyside, 1978. Este vară, școala s-a terminat, iar activitățile din tabăra Nightwing sunt pe cale să înceapă. Dar, atunci când încă un locuitor al orașului Shadyside este cuprins de dorința de a ucide, distracția se transformă într-o luptă teribilă pentru supraviețuire.

FILM NETFLIX
FEAR STREET PART 3: 1666
Sunt dezvăluite, în sfârșit, originile blestemului lui Sarah Fier, iar povestea revine în punctul inițial într-o noapte care schimbă pentru totdeauna viețile celor din Shadyside.
DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX
OCTOBER FACTION
Vânătorii de monștri Fred și Deloris Allen luptă cu răul… și cu problemele care apar când ai gemeni adolescenți. O adaptare a BD-urilor lui Steve Niles și Damien Worm.
DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX
ALTERED CARBON
După 250 de ani în care a fost „înghețat”, un prizonier este adus la viață într-un nou trup și are șansa să-și câștige libertatea prin rezolvarea unei crime bulversante.
DISPONIBIL ACUM

BRAND NEW CHERRY FLAVOR
În anii ’90, o producătoare pornește spre Hollywood pentru a-și face debutul cinematografic, dar e prinsă într-un vârtej de sex, magie, răzbunare și… pui de pisică.

GHOUL
O agentă de interogări analizează comportamentul straniu al unui prizonier nou dintr-o închisoare militară, dar căutarea adevărului devine o luptă pentru supraviețuire.

RAGNAROK
Un orășel din Norvegia, cu ierni calde și precipitații violente, pare să se îndrepte către un nou Ragnarok. Asta dacă nu intervine cineva la timp.

SHADOW AND BONE
Forțe sinistre complotează împotriva Alinei Starkov, o orfană creatoare de hărți, care dezlănțuie o putere uimitoare ce poate schimba soarta lumii distruse de război.

SERIAL NETFLIX
EQUINOX
În 1999, tânăra Astrid a fost martora dispariției unui autobuz plin de elevi. În 2020, ea încearcă să elucideze misterul, dar ajunge să schimbe trecutul.
DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX
GREEN FRONTIER
O tânără detectivă din Bogota merge în junglă pentru a investiga uciderea unei femei. Acolo, ea își descoperă adevărata origine, pe lângă magie și un complot malefic.
DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX
INVISIBLE CITY
După o tragedie în familie, un bărbat descoperă creaturi mitice care trăiesc printre oameni și își dă seama în curând că acestea dețin cheia trecutului său misterios.
DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX
LOCKE & KEY
După uciderea tatălui lor, trei frați se mută într-o casă plină de chei care pot transforma realitatea. O adaptare a benzilor desenate de Joe Hill și Gabriel Rodríguez.
DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX
THE OA
La șapte ani după ce a dispărut de acasă, o tânără se întoarce cu abilități misterioase și recrutează cinci străini pentru o misiune secretă. DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX
ESCAPE THE UNDERTAKER
Vor reuși Zori Noi să supraviețuiască surprizelor de la teribilul conac al Groparului? Tu le decizi soarta în acest program interactiv special cu temă WWE.
DISPONIBIL ACUM

HAUNTED
Persoane reale împărtășesc cu prietenii și familia povești adevărate și terifiante din trecutul lor, reconstituite prin puneri în scenă înfricoșătoare.

FILM NETFLIX
NO ONE GETS OUT ALIVE
O poveste horror cu case bântuite, o incursiune tulburătoare în viața imigranților și o lume în care folclorul străvechi poate deveni înfricoșător de real.

THE HAUNTING OF HILL HOUSE
O familie destrămată înfruntă amintirile răscolite despre fosta casă și incidentele teribile care au dus la abandonarea ei. Scenele alternează între trecut și prezent.

THE HAUNTING OF BLY MANOR
Creatorii serialului „The Haunting of Hill House” ne prezintă următorul capitol al antologiei bazate pe povestirile cu fantome ale lui Henry James, intitulat „The Haunting of Bly Manor”.

SERIAL NETFLIX
CHILLING ADVENTURES OF SABRINA
Magia și belelele fac echipă atunci când Sabrina, pe jumătate vrăjitoare, călătorește între două lumi: cea a muritorilor și cea a Bisericii Nopții, moștenirea familiei.
DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX
DEATH NOTE
Light Turner găsește un carnet supranatural și îl folosește pentru a semăna moartea, atrăgând astfel atenția unui detectiv, unui demon și unei fete din clasă.
DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX
NOBODY SLEEPS IN THE WOODS TONIGHT
Un grup de adolescenți dependenți de tehnologie participă la o tabără de reabilitare în pădure, însă o forță sinistră încearcă să-i scoată din joc pentru totdeauna. De la Akson Studio.
DISPONIBIL ACUM

THE ORDER
Hotărât să răzbune moartea mamei lui, un student jură credință unui ordin secret și se trezește prins în războiul dintre vârcolaci și practicanții magiei negre.

FILM NETFLIX
THERE’S SOMEONE INSIDE YOUR HOUSE
Makani și prietenii săi de la liceul Osborne încearcă să identifice și să oprească un ucigaș care atacă elevii și le divulgă secretele adânc ascunse.

A GO! GO! CORY CARSON HALLOWEEN
Matei, Chrissy și Freddie vânează cele mai mari dulciuri de acest Halloween! Dar merită să se aventureze în partea înspăimântătoare a orașului pentru niște bunătăți.

A TALE DARK & GRIMM
Un serial de animație vesel în care Hansel și Gretel ies din propria poveste și trăiesc alte opt basme clasice ale fraților Grimm sau inspirate de aceștia.

SPIRITED AWAY*
Chihiro rătăcește într-o lume magică unde domnește o vrăjitoare care îi transformă în animale pe cei care nu i se supun.
DISPONIBIL ACUM

SUPER MONSTERS: DIA DE LOS MONSTERS
Supermonstruleții sărbătoresc Día de los Muertos în orașul natal al Videi cu familia ei magică, noi prieteni monstruleți și o paradă… ceva de speriat!
DISPONIBIL ACUM

THE LAST KIDS ON EARTH
Cei patru prieteni continuă să trăiască pe picior mare cu monștrii aliați, însă Jack se teme că un radioemițător ar putea pune capăt distracției.
DISPONIBIL ACUM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.