Noutățile lunii decembrie la AMC Networks

0
305
Ascultă acest articol

A mai trecut un an și se apropie cea mai frumoasă sărbătoare a anului – Crăciunul.

Statul în trafic, aglomerația, goana nebună după cadouri pot să nu ne fie pe plac, dar cu toții ne bucurăm de clipele liniștite din jurul bradului, cină alături de toată familia, sclipirea din ochii copiilor când deschid cadourile de la Moșu’. Și să nu uităm că momentele petrecute alături de cei dragi înseamnă și divertisment de calitate, filme captivante la orice ora, desene animate sigure, gândite pentru nevoile de învățare ale copiilor, emisiuni de cooking care ne trezesc dorința de a stă cât mai mult în bucătărie.

Vă mulțumim că sunteți alături de canalele TV din portofoliul AMC Networks și promitem că nici în anul 2023 nu va vom dezamăgi. Din contra, credem că va fi un an fabulos!

Până atunci fiți cu ochii pe noi pentru că v-am pregătit super programe de Crăciun!

Gordon, Gino și Fred: Crăciunul în Laponia – TV Paprika – Premieră: 21 decembrie, de la 20:45

După ce Gino și-a condus prietenii în deșertul marocan în cea mai recentă aventură din serial, Gordon decide că de dată această vor sărbători Crăciunul cum se cuvine și vor vizită Laponia, patria lui Moș Crăciun.

Jamie: Preparate – Recomandare TV Paprika – Din 27 decembrie, de la 22:00

Serialul Jamie: Preparate simple, ne oferă rețete ușor de făcut pentru diverse mâncăruri gustoase, care sunt potrivite în orice zi a săptămânii și sunt preparate într-o singură oală sau tigaie. Avem nevoie doar de câteva ingrediente pentru cele mai savuroase feluri și totul se petrece mai mult în oală, asta înseamnă că nu vom avea multe vase de spălat!

Madagascar – Mică sălbăticie – Recomandare MINIMAX – Din 26 decembrie, de la 17:15

Madagascar – Mică sălbăticie relatează primii ani ai eroilor din Madagascar – leul Alex, zebră Marty, girafă Melman și hipopotamul Gloria, crescând într-un habitat de salvare de la Grădina Zoologică din Central Park. S-ar putea să fie ei mici, dar că toți cei care ajung la New York, au vise mari și nu le va stă nimic în cale pentru a și le îndeplini!

Pădurarul Leo și animalele sălbatice – Recomandare Jim Jam – Zilnic, de la 11:07

Alătură-te lui Leo și prietenilor tăi în timp ce pleacă în aventuri interesante în întreagă lume, explorează locații exotice și învață fapte amuzante despre animale și natură!

Ticăloși fără glorie – Recomandare AMC – Pe 26 decembrie, ora 22:00

În Franța ocupată de germani Shosanna Dreyfus (Melanie Laurent) privește neputincioasă cum familia ei este executată de colonelul nazist Hans Landa (Christoph Waltz). Shosanna scapă că prin urechile acului și fuge la Paris, unde-și creează o nouă identitate că proprietar și proiectionist de cinema. În altă parte a Europei, locotenentul Aldo Raine (Pitt) organizează un grup de soldați evrei pe care-i conduce într-o campanie de răzbunare împotriva naziștilor.

Regele Scorpion – Recomandare Film Cafe – Pe 25 decembrie, ora 20:10

Hoțul de bijuterii Miles Logan vrea să recupereze un diamant pe care-l furase printr-o acțiune spectaculoasă și apoi să dispară pentru o vreme. Dar când pozează drept unul dintre bărbații în uniformă albastră pentru a-și recupera piatră prețioasă, Miles se alege cu reputația de cel mai curajos, dur și nostim ofițer al L.A.P.D…. Dacă nu este atent, ar putea primi ceea ce merită, adică… o promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.