Ascultă acest articol


Riot Games merge mai departe cu surprizele pentru fanii League of Legends
și Arcane și aduce personajul Jinx în lumea Fortnite.

Colaborarea cu Fortnite marchează apariția primului campion League of
Legends într-un joc non-Riot. În magazinul de articole Fortnite sunt disponibile începând de ieri mai multe item-uri cu tema lui Jinx, printre care și următoarele:

* Arcane Jinx Outfit
* Pow Pow Crusher Pickaxe
* Jinxed Spray
* Jinx’s Dream Monkey Back Bling
* Playground (Instrumental) Lobby Track
* Wreaking Havoc Loading Screen
* Katchoo! Loading Screen

Pentru a sărbători intrarea lui Jinx în lumea Fortnite, Riot aduce și o selecție din portofoliul său de jocuri (League of Legends, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT) în magazinul de jocuri al Epic Games, dezvoltatorul Fortnite.

Acest parteneriat este prima colaborare dintre Epic Games și Riot Games,
fiind cea mai nouă activare din cadrul evenimentului RiotX Arcane.

Tot ca parte a acestui eveniment, Riot a pregătit șase expoziții hextech
interconectate pe durata lunii noiembrie în Paris, Londra, Madrid, Istanbul, Singapore și LA.

În serialul Arcane, tehnologia Hextech conferă oricărei persoane abilititatea de a controla magia și stă la baza intrigii care va genera decizii morale complexe în personajele surprinse în clivajul care reunește orașul bogat Piltover și mahalalele Zaun în așa numitul ”orașul
progresului”.

Începând de ieri, fanii din Paris pot vedea tehnologia hextech în vitrina unde va alea loc expoziția, urmând ca duminică să aibă loc marea deschidere.

Hextech Expo va călători și la Londra, Madrid, Istanbul, Singapore și LA, ca
parte a unei experiențe conectate pentru fani. Marile deschideri ale expozițiilor vor avea loc pe 7 noiembrie (Paris), 9 noiembrie (Londra), 11 noiembrie (Madrid), 14 noiembrie (Istambul), 17 noiembrie (Singapore) și 20 noiembrie (LA).

Riot Games a lansat evenimentul RiotX Arcane, o experiență care se va întinde pe durata întregii luni și este dedicat lansării primului său serial de animație, Arcane.

Jucătorii și fanii vor avea parte de evenimente offline și digitale pe multiple platforme. Evenimentele se transformă și se dezvoltă pe parcursul întregii luni, pe măsură ce fiecare act al serialului este
dezvăluit, concomitent cu activări în toate jocurile Riot. Evenimentul ”RiotX Arcane” a început de luni, iar în weekend fanii sunt așteptați la finala Campionatul Mondial de League of Legends și premiera serialului
Arcane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.