Pe 6 noiembrie 1983, Will Byers a dispărut în Hawkins, Indiana. Deși orașul a abandonat de mult speranța de a-l găsi, prietenii lui au continuat căutarea… și au găsit o fată misterioasă cu un nume ciudat, Unsprezece. Era singură, vânată și extrem de puternică. Unsprezece ar face orice pentru a-i ajuta să-și găsească prietenul.

Astăzi, fanii Stranger Things de pretutindeni sărbătoresc ziua de 6 noiembrie ca „Stranger Things Day”, o zi specială în care își pot declara împreună dragostea pentru serial. La Netflix, vom celebra ziua de 6 noiembrie cu surle și trâmbițe. Vom lansa material video nou și conținut exclusiv pe rețelele noastre de socializare, vom organiza evenimente live pentru fani și vom pune la dispoziție o nouă gamă de produse în ediție limitată atât online, cât și în magazine fizice la nivel global.

Iată tot ce trebuie să știi despre Stranger Things Day 2021:

Miezul nopții Pacific Time (09.00 Ora României): Vino alături de noi pe canalele de socializare Stranger Things pentru a da startul sărbătorii.

7 PT (16.00 Ora României): Un singur cuvânt: California. Pregătește-te pentru imagini în premieră de la ultima locație de filmare, cea a sezonului patru.

9 PT (18.00 Ora României): Explorează universul din Stranger Things mai amănunțit ca niciodată cu prima hartă oficială a orașului Hawkins, creată de artistul Kyle Lambert.

11 PT (20.00 Ora României):  Află în avanpremieră numele titlurilor episoadelor Stranger Things 4.

13 PT (22.00 Ora României):  Vizitează primele magazine Stranger Things, care se vor deschide în Los Angeles și New York. Mai jos poți afla mai multe detalii despre cum poți vizita aceste magazine, inclusiv locațiile acestora.

14 PT (23.00 Ora României): Dacă este o zi specială, atunci trebuie să știi cum să o sărbătorești. Minunații noștri creatori și colecționari ne arată cum se face.

16 PT (7 noiembrie, 01.00 Ora României): De la vestimentația de stradă la cea din Lumea Răsturnată, află cum se transformă actorii pentru rolurile din Stranger Things 4.

Și asta nu e tot! Vei avea mai multe de descoperit online:

  • Canalele Stranger Things de pe rețelele de socializare vor sărbători alături de tine, redistribuind postările fanilor și momentele legendare din serial de-a lungul întregii zile.
  • Pe Facebook, te vei putea bucura de o nouă serie de stickere, filtre AR și multe altele, lansate la nivel global în cadrul tuturor serviciilor FB Messenger.
  • Pe Canva, vei putea utiliza o serie nouă de șabloane cu tema Stranger Things, care au fost optimizate pentru toate marile platforme de socializare (TikTok, Instagram, Twitter, Facebook, Snapchat), cu fundaluri pentru programe de video chat, precum Zoom și Google Hangouts, disponibile pe desktop, web, iOS și Android în anumite regiuni selectate, pentru o perioadă limitată de timp.

Dorim să le reamintim fanilor Stranger Things că se pot baza pe noi. Vom aduce la viață atât lumea din acest serial îndrăgit, cât și poveștile și personajele sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.