Ascultă acest articol

Odată cu încheierea primului sezon din Arcane, Netflix și Riot Games au anunțat continuarea poveștii în sezonul doi. Hailee Steinfeld, Ella Purnell și Katie Leung, vocile din spatele personajelor Vi, Jinx și Caytlin au confirmat și ele apariția în sezonul doi.

“Ne bucură reacția pozitivă la primul sezon Arcane și lucrăm împreună cu creativii de la Riot și Fortiche la cel de-al doilea.”, au declarat co-creatorii Arcane, Christian Linke și Alex Yee.

Serialul Arcane, în special ultimul act, a delectat fanii cu scene de luptă multidimensionale complexe între personajele iconice din universul League of Legends.

Riot pregătește un joc nou inspirat din universul League of legends
În cadrul Undercity Nights, o serie de festivități tematice în jurul lansării Arcane, reprezentanții Riot au surprins publicul cu scene din Project L, primul joc de tip fighting inspirat din universul League of Legends.

”Scopul nostru este să construim un joc de luptă de înaltă calitate, în care comunitatea de jocuri tip fighting să se dedice, jucând ani sau chiar decenii. Este nevoie de timp pentru a atinge astfel de standarde și nu ne vom grăbi.”, a spus Tom Channon, fondator EVO Championship Series și netcode rollback, un algoritm de optimizare a vitezei de răspuns al serverelor în jocurile online, implementat deja în jocurile Riot.

Demarat în 2019, Project L se află încă în stadiu de dezvoltare. Project L va fi un joc tip fighting în stil tag-team, în care jucătorii creează și pilotează o echipă formată din doi campioni diferiți.

Mai multe detalii despre stadiul de dezvoltare vor fi anunțate în a doua jumătate a anului 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.