Fortnite va putea fi jucat pe dispozitive mobile pentru o perioadă limitată în closed beta via iOS Safari și aplicația de Android GeForce NOW.

Începând de săptămâna viitoare, Fortnite pe GeForce NOW se va lansa în closed beta pentru o perioadă limitată pe mobil, prin intermediul browser-ului Safari pe iOS și aplicația Android GeForce NOW.

Varianta beta este deschisă pentru înregistrări pentru toți membrii GeForce NOW și va ajuta la testarea capacității serverelor, graficii și performanța controalelor prin atingere. Membrii vor fi acceptați în beta pe grupuri în decursul următoarelor săptămâni.

Fortnite vine pe mobil prin iOS Safari și Android cu controale touch

Alături de incredibila echipă Epic Games am lucrat pentru a oferi o variant de Fornite disponibilă cu controale prin atingere pentru mobil prin cloud. În timp ce jocuri pe PC din librăria GeForce NOW sunt experimentate cel mai bine pe mobil cu gamepad, introducerea controalelor prin atingere construite de echipa GeForce NOW oferă mai multe opțiuni pentru jucători, începând cu Fortnite.

Începând de astăzi, membrii GeForce NOW se pot înscrie pentru o șansă de a participa în closed beta Fortnite pentru o perioadă limitată pentru dispozitive mobile. Nu ești un membru existent? Nu-ți face probleme. Fă-ți un abonament GeForce NOW și înscrie-te pentru a deveni eligibil pentru closed beta imediat ce va fi pornit săptămâna viitoare. Fă-ți un upgrade la abonament Priority sau RTX 3080 pentru a primi prioritate de acces la serverele de gaming. Nu este necesar un abonament GeForce NOW plătit pentru a participa.

Pentru câteva sfaturi despre mecanicile de gameplay sau despre cum se joacă Fortnite cu controale prin atingere, vezi pagina de Getting Started de la Fortnite.

Mai multe jocuri touch

Iar acesta este doar începutul, pentru că gaming-ul cloud-to-mobile este o oportunitate grozavă pentru publisheri de a își aduce jocuri către și mai mulți oameni cu versiuni a jocurilor cu controale prin atingere. Jocuri pe PC sau motoare precum Unreal Engine 4, care au suport pentru Windows touch pot activa suportul pentru controale prin atingere pe GeForce NOW cu ușurință.

Lucrăm împreună cu alți publisheri pentru a adăuga și mai multe jocuri cu controale prin atingere pe GeForce NOW și fiți pe fază pentru și mai mulți publisheri care își aduc variantele de PC ale jocurilor pe dispozitive mobile cu suport încorporat pentru controale prin atingere – ajungând la milioane de jucători prin aplicația de Android sau dispozitive cu iOS Safari.

Lansările din joiaGFN

Bineînțeles, nu puteam uita despre jocurile de săptămâna aceasta:

  • Supraland Six Inches Under (lansare nouă pe Steam, 14 ianuarie)
  • Galactic Civilizations 3 (Gratuit pe Epic Games Store, 13-20 ianuarie)
  • Ready or Not (Steam)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.