Gamerii GeForce sunt Game Ready pentru Dying Light 2 Stay Human; Driver game ready pentru GeForce RTX 3080 Ti și 3070 Ti de laptop lansat

0
345
Ascultă acest articol

Noul GeForce Game Ready driver vine cu suport pentru mult anticipatul Dying Light 2 Stay Human care se lansează pe 4 februarie cu NVIDIA DLSS pentru accelerarea performanței și câteva efecte ray tracing care îmbunătățesc zonele deschise de pe hartă, oferind gamerilor GeForce RTX experiența definitivă.

Driverul de astăzi vine și cu optimizări pentru Sifu, cel mai nou joc dezvoltat de Sloclap. Cu lansarea pe 8 februarie pe Epic Games Store, Sifu este un joc de acțiune care pune în valoarea lupta corp la corp prin prisma unui student de Kung-Fu.

De asemenea, acesta este driverul oficial pentru modelele din 2022 de laptopuri cu plăci video GeForce RTX seria 30 cu cele mai noi tehnologii Max-Q de a patra generație. Noile tehnologii ajută la optimizarea consumului, îmbunătățesc eficiența laptopului și oferă și mai multă performanță. Există peste 160 de modele cu noile plăci video GeForce RTX seria 30. Acestea beneficiază de o gamă largă de modele, cu ecrane duale, covertibile sau pliabile. Mai mult, există noi laptopuri de 14” portabile și chiar și mai mult G-SYNC și ecrane 1440p, multe dintre care având plăci video GeForce RTX 3080 Ti și RTX 3070 Ti pentru laptop. Pentru mai multe informații, vizita articolul despre laptopurile din 2022 pe GeForce.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.