Ascultă acest articol

Bungie, High Moon Studios şi Activision anunţă lansarea pe 4 septembrie a ediţiei Destiny 2: Forsaken – Legendary Collection în format fizic pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC prin intermediul Battle.net, platforma de distribuție online Blizzard Entertainment. Destiny 2: Forsaken – Legendary Collection include Destiny 2, Destiny 2: Expansion I: Curse of Osiris, Destiny 2: Expansion II: Warmind şi Destiny 2: Forsaken, cea mai amplă expansiune Destiny 2 de până acum. La lansare, Legendary Collection include şi un bonus ce permite jucătorilor să se bucure direct de experienţa Forsaken.

Forsaken împinge jucătorii spre marginea sistemului solar, unde granița dintre justiție și răzbunare este din ce în ce mai șubredă. Cu două destinații noi de explorat, arme noi, armuri și puteri noi de obținut, aceast capitol major este cea mai satisfăcătoare experiență Destiny de până acum. Jucătorii care precomandă Destiny 2: Forsaken – Legendary Collection vor primi bonusul Cayde’s Exotic Stash ce conţine un ornament exotic pentru arma Ace of Spades, nava spaţială şi shaderele lui Cayde, precum şi o animaţie specială pentru personajul jucătorului.

În Destiny 2: Forsaken, jucătorii vor investiga și explora regiuni complet noi, vor dobândi puteri noi și arme exotice, toate pentru o experiență endgame deosebită. Parte din această experiență este noua locație The Dreaming City, plină de secrete și monștri puternici, fiind de asemenea și destinația finală pentru a accesa noul raid al jocului. Nu în ultimul rând, toți jucătorii Destiny 2 vor beneficia de noutățile și schimbările ce vor veni în perioada lansării Forsaken și anume noul sistem de sloturi pentru arme, noul sistem de mod-uri, precum și funcția de random roll pentru arme și armuri, caracteristici diferite pentru același obiect obținut de mai multe ori pe parcursul jocului.

Destiny 2: Forsaken – Legendary Collection va fi disponibil pe 4 septembrie pentru PlayStation 4, Xbox One și PC/Battle.net, prin intermediul partenerilor Activision în România. La lansare, jucătorii PlayStation 4 vor primi sub forma unui conținut exclusiv un nou strike, un set de armură pentru fiecare clasă, o nouă navă și o armă exotică. De asemenea, conținutul exclusiv disponibil la lansarea Destiny 2 pentru jucătorii PlayStation 4 va fi deblocat pentru toți jucătorii de pe celelalte platforme.

Pentru mai multe informații vizitați www.DestinyTheGame.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.