Jucătorii români se pot înscrie într-o nouă competiție internațională – VALORANT East: United

Jucătorii pot câștiga premii în valoare de peste 40.000 de dolari

0
659
Ascultă acest articol


Riot Games a dat ieri startul turneului VALORANT East: United, competiție care va oferi o platformă prin care jucătorii amatori și semi-profesioniști să se remarce și să progreseze spre cel mai înalt nivel competitiv. Turneul este deschis echipelor și jucătorilor individuali din 20 de țări din Europa, care vor putea participa la meciurile organizate zilnic. Premiile totale oferite se ridică la aproximativ 43.000 de dolari.

Ieri s-a dat startul primei săptămâni de grupe din cadrul VALORANT East: United, baza piramidei de competiții esports din VALORANT, în 2022, în Europa. Jucătorii români se pot înscrie atât individual, cât și pe echipe folosind secțiunea corespunzătoare:

Sistemul pune accentul pe accesibilitate, înscrierea necesitând doar crearea unui cont, iar evoluția ulterioară în competiție depinzând doar de îndemânarea și implicarea jucătorilor.

Astfel, în funcție de performanța din meciurile din timpul săptămânii, cei mai buni jucători și echipe se califică în finala din weekend, unde se acordă puncte în funcție de locul în clasament.

Clasamentul rezultat determină echipele invitate în finalele lunare și de split. Cea mai bună echipă din finalele de split va primi un permis direct la VRL East: Surge, în timp ce restul echipelor de pe podium vor participa la un turneu de promovare.

Scena globală de VALORANT începe să adune din ce în ce mai mulți fani, finala primei ediții a VALORANT World Championship, cea mai mare competiție de VALORANT, fiind urmărită de peste un milion de spectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.