Am participat la Conferința de Presă Globală despre sezonul 2 Bridgerton, din 25 martie la Netflix

Simone Ashley (Kate Sharma) și Charithra Chandran (Edwina Sharma) ne răspund la întrebarea: "Pur și simplu la ce să ne așteptăm de la noile personaje în sezonul al doilea?"

1
1425
Ascultă acest articol


După cum bine știți, sezonul 2 pentru serialul-fenomen global, Bridgerton a revenit de astăzi, 25 martie 2022 pe Netflix, sezon care, respectând romanele, spune povestea căutării iubirii lui Lord Anthony Bridgerton. Bridgerton vine pe Netflix din Shondaland și este produs executiv de Shonda Rhimes, Betsy Beers și Chris Van Dusen. Van Dusen este și creator, și showrunner.

Netflix și Shondaland au găzduit un eveniment global pentru fanii Bridgerton înainte de premiera de azi, din 25 martie. Scriitoarea Julia Quinn s-a alăturat actrițelor Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Simone Ashley (Kate Sharma), Charithra Chandran (Edwina Sharma) și Golda Rosheuvel (Regina Charlotte), întâlnirea fiind moderată de Ariana Romero. Discuția care a avut loc de Ziua Îndrăgostiților (14 februarie) s-a axat pe popularitatea și succesul primului sezon, personajele noi, dar și ceea ce urmează în viețile lui Lady Whistledown și a celorlalți. Fanii s-au bucurat, de asemenea, de clipuri nemaivăzute din serial și de lansarea surpriză a primului teaser pentru sezonul 2. MovieNews.ro a luat parte și am adresat chiar și o întrebare lui Simone Ashley (Kate Sharma) și Charithra Chandran (Edwina Sharma) la care am primit un răspuns excelent.

Avem pentru voi transcriptul Conferinței de Presă Globală Bridgerton (S2) cu cele mai interesante întrebări puse în cadrul acestui eveniment, inclusiv pe cea pusă de noi:

Întrebare (Î.): Deci, să începem cu tine Chris, așa este că sezonul doi este diferit față de cartea Vicontele care m-a iubit. Ne poți spune puțin la ce se pot aștepta fanii?

Chris Van Dusen: Fanii ar trebui să se aștepte la o plimbare sălbatică în acest sezon și vorbesc serios. Am muncit din greu pentru a aduce și în sezonul doi tot ceea ce fanii au îndrăgit in sezonul unu, și cred că am reușit și este uimitor, e emoționant și romantic, și sexy și scandalos – și cred că ne-am întors pentru o evadare si mai mare în Londra secolului al XIX-lea.

Î.: Johnny spune-ne unde îl găsim pe Anthony în acest sezon?

Jonathan Bailey: Începem acest sezon cu Anthony luând o decizie insensibilă cum că trebuie să-și găsească o soție, să găsească una care să i se potrivească de fațadă și să nu se conecteze și cu inima și dragostea lui, scoțând dragostea din ecuație. A avut un fel de aventură misterioasă destul de complicată în sezonul unu în care a ieșit un pic sifonat dar acum si-a revenit si a luat o decizie cerebrală de a se căsători.

Î: Simone Ashley și Charithra Chandran, evident, vă alăturați unei producții atât de grozave și de mare succes. Aveți povești distractive despre cum ați fost întâmpinate pe platou?

Simone: Ashley a trimis o mulțime de dm pe Instagram, dar toți cei din distribuție au fost atât de calzi, primitori și înțelegători, știu cât de copleșitor și incitant poate fi. Știi, Bun venit la bord! și Bucură-te de călătorie!

Charithra Chandran: Cred că am avut prima zi ideală, pentru că a fost aproape ca un botez de foc, a fost un grup atât de mare, parcă mi-au fost aduși la mine direct la ușă, a fost modul ideal și când ai astfel de secvențe de platou așa mari, de asemenea ai timp să cunoști oameni pentru că aștepți si poți să îi cunoști mai bine  și să discuți cu toți cei din jur, așa că da. I-am întâlnit pe toți deodată și a fost modalitatea perfectă de a ne cunoaște.

Î: Această întrebare este pentru Luke Thompson și Luke Newton, frații Bridgerton Benedict și Colin sunt ambii în locuri diferite decât Anthony în acest sezon. Puteți să vorbiți puțin despre călătoria lor de data aceasta? Ce părere au ei despre târgul de căsătorii?

Luke Thompson: Cred că Benedict nu înțelege cu adevărat târgul de căsătorii și, de asemenea, cred că este o poziție minunată pentru că îl urmărește pe Anthony mai degrabă felul în care experimentează tot ceea ce se întâmplă, dar prin altcineva, în loc să vadă cum este, cum îl influențează și, evident, să învețe mai multe despre el însuși în acest proces, ceea ce este foarte distractiv de jucat, din cauza acestei mici legături frățești cu un fel de chestie dintre fratele cel mai mare și frații mai mici.

Luke Newton: Cred că, Colin s-a cam îndepărtat de orice cadru romantic anul acesta. S-a întors din călătoriile sale, cu niște păr facial interesant și s-a cam detașat de sentimentele romantice. A fost foarte plăcut să văd povestea desfășurându-se între cei trei în fața mea, iar Colin simtindu-se oarecum îndepărtat de asta și cam în lumea lui, este atât de distras anul acesta. S-au întâmplat multe și a încercat să revizuiască chestii din sezonul unu, lucruri peste care toate celelalte personaje au trecut dar el este încă blocat în acest chin, dar a fost cool să retrăiesc primul sezon pentru Colin.

Î.: Aflăm puțin mai multe despre regina Charlotte și povestea ei de dragoste în acest sezon. Poți vorbi puțin despre asta?

Golda Rosheuvel: Ei bine, povestea de dragoste pentru ea este, evident, cu un soț minunat, care trece printr-o traumă profundă, și cred că sunt foarte recunoscătoare pentru acele scene, deoarece știi că am fi putut scrie un personaj unidimensional, care are produse fabuloase și peruci frumoase, care merge la bal, dar așa poți să-i vezi umanitatea, vulnerabilitatea ei în acele scene și să joci asta ca actriță este totul, pentru că vrei să interpretezi un personaj complet, așa că da, avem unele scene din sezonul doi foarte frumoase.

Î.: Ce zici de căsătoria lui Prudence în acest sezon, cât de dornică este ea să se căsătorească în acest sezon?

Bessie Carter: Este disperată, este încă la târgul de căsătorii, si multe tinere care erau acolo au reușit să se căsătorească și încă încearcă. Si da, mama ne duce la bal să încercăm să ne căsătorim și chiar dacă nu știam de ce vine după căsătorie nu contează. Vreau doar să mă căsătoresc, așa că da, asta este tot ceea ce își propune ea pentru sezon.

Î.: Atât doamna Danbury, cât și doamna Featheringthon își lucrează încă o dată abilitățile de pețitoare pentru acest sezon, dar cu agende ușor diferite. Cum se amestecă doamna Featheringthon în acest sezon?

Polly Walker: Ei bine, este foarte motivată, nu are bani, așa că pune la bătaie tot ce are pentru a-și asigura obiectivele și o poziție bună, așa că este implicată total.

Î.: Vreau să vorbesc puțin despre joc, Pall Mall. Fanii par incredibil de entuziasmați de joc. De ce este scena aceea atât de iubită?

Chris Van Dusen este clasicul Bridgerton. Vreau să spun că ai acest joc uimitor pe această proprietate incredibilă la țară, este un peisaj frumos. Camaraderia dintre familie este atât de reală și convingătoare și, de asemenea, o mare parte a sezonului este despre un joc.

Î.: Care a fost cel mai greu lucru de filmat pentru tine, pentru că este destul de multă acțiune, există călărie, scrimă, purtarea de peruci uriașe pe care cred că nu le respectă destui oameni.

Golda Rosheuvel: Balul din timpul nopții, pentru mine oricum, balul Featheringhton filmări nocturne, ploaie, artificii.

Bessie Carter: Pentru mine, a fost cu adevărat un moment minunat în care am încercat să joc bowling, și îmi doream foarte mult să le pot dărâma pe toate, și nu am putut, așa că am avut o recuzită minunată și Jed Neil – a trebuit să ia o frânghie, așa că atunci când am rostogolit bila, frânghia a făcut să pară că au căzut toate, dar asta mi-a dezvăluit latura mea competitivă, așa că pentru mine personal a fost foarte greu.

Î.: Cu toate acestea, trebuie să fi existat câteva duble, cine izbucnește cel mai repede in hohote de ras?

Charithra Chandran: Fie Johnny, sau oricine e cu Johnny.

Î.: Poate careva dintre voi să împărtășească un fapt surprinzător de la filmări pe care spectatorii nu l-ar ghici niciodată?

Bessie Carter: Sunt unele lucruri de genul că ești în casa Featherington și mergi pe un coridor și ai casa Bridgerton, decorul este atât de uimitor și asta este un lucru pe care telespectatorii nu l-ar ști niciodată.

Chris Van Dusen: Am una post filmare și anume că o mare parte a  sezonului a fost editat în subsolul meu. Vreau să spun că te-ai aștepta ca ei să fie în această cameră de editare de ultimă generație, dar, ca din cauza pandemiei, am făcut toate editările virtual și Dumnezeu să-mi binecuvânteze editorii pentru că au avut atâta răbdare. Dar o mare perioadă am fost singur în subsolul de acasă, cu gemeni de optsprezece luni și un copil de patru ani care alergau și au fost de fapt un beneficiu pentru spectacol, pentru că știam că dacă vor dansa pe melodiile pop orchestrale pe care le făceam atunci știam că sunt de păstrat.

Î.: Puteți descrie sezonul doi într-un singur cuvânt?

  • Chris Van Dusen – încărcat
  • Polly Walker- rollercoaster
  • Bessie Carter – climax
  • Simone Ashley- volatilitate
  • Golda Rosheuvel – dinastie
  • Jonathan Bailey – foc
  • Luke Thompson – diferit
  • Charithra Chandran – gânditor
  • Luke Newton: Tensionat – așa am simțit când l-am vizionat, sunt câteva scene în care nu am fost implicat și le-am urmărit  pe marginea canapelei, am urmărit scenele de mai multe ori. Este uimitor.

Î.: Există un personaj pe care fanii cărților îl adoră și este Newton, Corgi-ul lui Kate, cum a fost cel din viața reală?

Simone Ashley: L-am iubit pe Newton. M-a ascultat și îmi place că a avut o voință puternică și a făcut literalmente tot ce a vrut, fie că a fost acțiune sau tăiați. Nu-i păsa. Aparea asa dintr-o dată cu aere de divă canină și cea mai frumoasă amintire a mea despre el este când filmam la Aubery Hall și în fața clădirii era ca un pietriș și mănânca pietricelele, apoi a leșinat în ziua aia pentru că era prea plin.

Jonathan Bailey: Era ca și cum ar fi fost găsit pe stradă și distribuit în rol. Tot ce-i plăceau erau pietricelele și cârnații, dar are un mare simț al caracterului, abia aștept să văd ce face în continuare.

Câteva intrebari de la jurnalisti

Î.: Polly și Bessie, care au fost momentele voastre preferate în acest sezon?

Polly Walker: Sunt o mulțime, dar faptul că am putut să am propriul meu bal a fost fantastic! Era un miracol înainte dacă eram invitată la balul altcuiva, iar acum aveam propriul meu bal, am fost fericită până la cer!

Bessie Carter: Îmi place orice mișcare în care este Ms. Varley. Îmi place doar dinamica pe care o aduce ea.

Î.: Cum crezi că s-a dezvoltat fiecare dintre personajele tale de la sezonul anterior la sezonul acesta?

Polly Walker: Cred că în sezonul acesta cu siguranță vezi diferite aspecte ale Portiei. Cred că e mai definită! Cred că vezi cât se zbate cu vulnerabilitatea ei, cu sinceritatea, vreau să spun. Sper că oamenii vor aprecia tot și să fie de partea ei. Așa că cred că o să vedeți mai multe de acest fel în acest sezon.

Bessie Carter: Cred că Prudence care este foarte disperată să-și găsească un soț și cred că este destul de dăunător când mergi la bal și nu se uită nimeni la tine, închipuie-ți ce simți în interiorul tău, în situația asta. Am încercat să redau serios asta și probabilele eșecuri în a-și găsi perechea.

Întrebare (Silviu Tănase): Simone și Charithra Această întrebare este de la MovieNews.ro din România – pur și simplu la ce să ne așteptăm de la noile personaje în sezonul doi?

Charithra: Cred că Sharma este o familie interesantă, pentru că îmi place să cred că sunt un fel din perspectiva publicului, în sensul că nu sunt obișnuiți cu tonul, nu sunt familiarizați cu relațiile sale, au ideile lor, sunt un fel de susținători ai publicului și în special Kate și Edwina; vezi o mulțime de interacțiune între surori, dar cred că relația lor este super-unică pentru că, din nou – și se au una pe celălaltă și au crescut izolat. Deci, odată cu asta vine un fel de creștere a dependenței și mizele cele mai mari, ceea ce poate genera, evident, atât de multe lucruri pozitive, dar poate însemna și că anumite lucruri pot merge prost. Deci da, este o dinamică unică a surorilor.

Simone: Da, sunt de acord. Relația iubitoare dintre Edwina și Kate este un fel de inversare a regulilor, câtuși de puțin, pe tot parcursul seriei. O vezi mai întâi pe Kate, fiind această soră incredibil de protectoare și, uneori, poate puțin prea excesiv de protectoare și Edwina este supra-supravegheată. Acest diamant și eu simt că, de fapt, Kate învață mult mai multe pentru Edwina pe măsură ce serialul continuă. Cred că arcul este chiar foarte interesant și, mai ales, nu dau niciun fel de spoiler din episodul șase, dar cred că performanța lui Charithra este atât de puternică și iese cu artificii, și știi, chiar și în timpul scenelor, în timpul episodului, găsești cu adevărat profunzimea din această familie. Shelley Conn, care o interpretează pe doamna Mary, totul ajunge la un cap și prinde viață. Cred că este un moment cu adevărat câștigat, de asemenea, între toți. Ei bine, îmi place familia Sharma și cred că există un pic de mister pentru ei, miza este mare. Pentru că trebuie să se protejeze pe ei înșiși, ca un fel de act de supraviețuitor, iar apoi începi încet să treci prin fisuri și să vezi despre ce este vorba în această familie, care este povestea lor, se dezbină, ca mai apoi să se reunească și să fie mai puternice.

Jonathan Bailey: Nu vă puteți imagina cu adevărat Bridgerton fără Sharma acum.

Charithra: Ceea ce iubesc cel mai mult la acest serial este relația dintre frați, care este atât de realistă, nu este întotdeauna soare, curcubeie și floricele, există urcușuri si coborâșuri, dar este întotdeauna vorba de temelia iubirii.

Simone: Devine real.

Î: Dă-mi câteva sfaturi despre cât de greu este să nu faci spoiler la serial?

Bessie: Mi se pare destul de greu atunci când am dubii, fac doar o glumă și nu răspund la întrebare.

Golda: De asemenea, dacă faci spoiler la ceva, speră doar că cineva îl va tăia.

Charithra: Pur și simplu mint, uneori spun cel mai scandalos lucru și o să-l crezi și o să tipărești asta. Așa că cred că le-am spus tuturor că Edwina moare în episodul doi. 🙂

Despre Bridgerton: Sezonul 2:

De la Shondaland și creatorul Chris Van Dusen, cel de-al doilea sezon din Bridgerton îl urmărește pe Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), cel mai mare frate și viconte Bridgerton, în timp ce încearcă să își găsească o soție potrivită. Condus de datoria lui de a susține numele familiei, căutarea lui Anthony a unei debutante care să îndeplinească standardele lui imposibile pare nefastă până când Kate (Simone Ashley) și sora ei mai mică Edwina (Charithra Chandran) Sharma sosesc din India. Când Anthony începe să o curteze pe Edwina, Kate descoperă adevărata natură a intențiilor sale – o adevărată potrivire de dragoste nu este pe lista lui de priorități – și decide să facă tot ce-i stă în putere pentru a opri posibila căsătorie. Dar, făcând acest lucru, meciurile dintre Kate și Anthony nu fac decât să-i apropie, complicând lucrurile de ambele părți. Peste Grosvenor Square, familia Featherington trebuie să-l întâmpine pe cel mai nou moștenitor al proprietății lor, în timp ce Penelope (Nicola Coughlan) continuă să navigheze prin mulțime, păstrând în același timp cel mai profund secret față de oamenii cei mai apropiați.

Bridgerton este un serial romantic, scandalos și inteligent, care abordează teme eterne, precum prietenia de nezdruncinat, căile întortocheate ale vieții de familie și visul unei iubiri care învinge totul. Din distribuția serialului mai fac parte Adjoa Andoh (Lady Danbury), Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Shelley Conn (Mary Sharma), Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Phoebe Dynevor (Daphne Basset), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Calam Lynch (Theo Sharpe), Luke Newton (Colin Bridgerton), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Will Tilston (Gregory Bridgerton), Polly Walker (Portia Featherington), Rupert Young (Jack), precum și Julie Andrews, care dă glas personajului Lady Whistledown. Serialul este inspirat de romanele de mare succes, semnate de Julia Quinn.

Bridgerton a revenit la Netflix cu un al doilea sezon de astăzi, 25 martie 2022. și după cum vă spuneam, respectând romanele, sezonul doi va spune povestea căutării iubirii lui Lord Anthony Bridgerton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.