Warner Bros. își revizuiește în mod activ divizia DC Films

Directorul executiv al Warner Bros. Discovery, David Zaslav, se pare că vrea să revizuiască filmele, emisiunile TV și, în general, divizia de creație a DC.

0
446
Ascultă acest articol

Se pare că nou înființata Warner Bros. Discovery vrea să zguduie DC Entertainment într-un mod deosebit.

Mișcarea directorului general David Zaslav ar fi un efort de a crea coeziune între filmele DC de la Warner Bros., emisiunile de streaming și divizia de creație ca întreg.

De asemenea, se menționează că Zaslav caută pe cineva care să îndeplinească rolul pe care Kevin Feige, președintele Marvel Studios/Marvel CCO, îl are pentru Marvel Cinematic Universe, care are un succes nebun, dar pentru DC Extended Universe.

Sursele indică în mod specific proiecte precum Aquaman, The Batman și Peacemaker ca exemple ale succesului Warner Bros. în ceea ce privește proprietățile DC, însă lipsa unei viziuni singulare este cea care a făcut ca Warner Bros. Discovery fuzionată să fie interesată să facă o schimbare atât de drastică.

La momentul redactării acestui articol, nu este clar cum se încadrează președintele DC Films, Walter Hamada, în această nouă viziune, deși el rămâne sub contract până la sfârșitul anului 2023.

Această veste va mulțumi, fără îndoială, un anumit segment de fani DCEU care au cerut vehement ca Warner Bros. să facă curățenie în casă și să #RestoreTheSnyderVerse (adică să canonizeze peisajul controversat, dar foarte popular al DCEU al lui Zack Snyder).

Un raport recent a sugerat că viitorul film Flash va folosi elemente din benzi desenate precum Flashpoint pentru a elimina din continuitate filme precum Batman v Superman: Dawn of Justice și Justice League (oricare dintre versiuni), deși validitatea acestui raport rămâne sub semnul întrebării.

În ceea ce privește partea de televiziune, DC a avut o relație de lungă durată cu The CW, care găzduiește serialele interconectate din Arrowverse, precum The Flash, DC’s Legends of Tomorrow și Superman & Lois.

Cu toate acestea, în ciuda unui anumit țesut conjunctiv datorită crossover-ului “Crisis on Infinite Earths”, aceste proprietăți există separat de Titans și Doom Patrol de la HBO Max, care sunt mai mature, și toate acestea sunt separate de Peacemaker și de spin-off-urile planificate The Batman, care sunt legate de DCEU principal.

De cealaltă parte a gardului, Marvel Studios a făcut pași mari în ultimii ani pentru a reuni toate proprietățile sale, mergând chiar până la a închide Marvel Television și a o încorpora în Marvel Studios sub supravegherea lui Feige.

Chiar și Sony colaborează mai strâns cu Marvel și folosește conceptul de multivers pentru a permite filme precum Morbius și Venom: Let There Be Carnage să fie independente, dar să își creeze totuși propria secțiune din MCU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.