Cum a arătat experiența AwesoME AI Gallery de la Samsung

0
374
Ascultă acest articol


Prima galerie Samsung de portrete AI din România, deschisă vizitatorilor de la Noaptea Muzeelor, weekend-ul trecut, a reunit peste 4.500 de vizitatori dornici să facă parte dintr-o experiență vizuală inedită. Peste 500 de vizitatori și-au creat o variantă inedită a propriului portret și l-au admirat apoi pe ecranele televizoarelor The Frame din cadrul galeriei. 

Fotografiile au fost realizate cu Samsung Galaxy A54 5G din noua serie Galaxy A și apoi transformate în artă cu ajutorul inteligenței artificiale. Astfel, vizitatorii galeriei au avut ocazia să devină pentru o seară supereroi din filme consacrate, vedete de revistă sau fashion icons.  

Printre surprizele pregătite vizitatorilor a fost și sesiunea de Meet & Greets cu doi dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut digital din generația Gen Z – Lorena Șerban și Alex Trif. Cei doi s-au întâlnit cu mai bine de 30 fani bucuroși să le fie alături, au făcut fotografii împreună și au povestit despre noile proiecte #TeamGalaxy.

Iar cei care au avut drum prin oraș s-au intersectat cu Octavian Graure – primul sneaker artist din România. Graure a pornit împreună cu 10 dintre membrii comunității sale într-o AwesoME Night Walk prin care și-a propus să testeze cele mai cool inovații în materie de fotografie de noapte de pe noul Galaxy A54 5G printr-o plimbare nocturnă prin centrul Capitalei. Alături de el, Mihai Alexandru, tânărul care a câștigat ediția de anul acesta a competiției Stream Your Dream dedicată generației următoare de creatori de conținut video și de gaming, s-a alăturat plimbării pentru a testa ultimele produse Samsung și a-și pune creativitatea la încercare în primul său proiect marca Samsung.  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.