Tehnologia îmbunătățește rapid modul în care creatorii de conținut duc ideile de la stadiul de concept, la finalizare. Un factor care contribuie semnificativ în acest process este NVIDIA AI, care creează noi tehnici ce ajută la reducerea timpului de execuție prin eliminarea sau accelerarea mai multor tipuri de sarcini.

Săptămâna aceasta, In NVIDIA Studio, o prezentăm pe Karen X. Cheng, care a pus recent NVIDIA Canvas la încercare.

NVIDIA Canvas, aplicația gratuită care poate rula pe orice PC cu NVIDIA RTX sau GeForce RTX, folosește puterea inteligenței artificiale pentru a transforma simple mișcări de pensulă în peisaje realiste. Artiștii pot crea cu ușurință fundaluri sau pot grăbi procesul de explorare a conceptului.

„Sunt entuziasmată să folosesc NVIDIA Canvas pentru a putea schița exact peisajele pe care le vreau,” a spus Cheng. „Este modul perfect prin care îți poți comunica viziunea unui art director, spre exemplu. Nu am avut niciodată talent la desen, așa că acum simt că am superputeri în artă cu această aplicație.”

Pe lângă tehnologiile și aplicațiile NVIDIA, există funcții software bazate pe AI în aplicații precum Adobe, Autodesk, Blackmagic, Blender și multe altele. Află mai multe despre Karen și cum inteligența artificială sta la baza creării de conținut în postarea Studio de blog de săptămâna aceasta: https://blogs.nvidia.com/blog/2022/05/10/in-the-nvidia-studio-may-10/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.