Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat noua colecție de obiecte vestimentare proprii, împărțită în două game distinse: Genesis și Unleashed. În urma răspunsului de la lansarea edițiilor limitate anterioare, ce au fost realizate în colaborare cu branduri de lifestyle cunoscute precum BAPE și Fossil, și s-au epuizat în mai puțin de 24 de ore, Razer va oferi colecțiile Genesis și Unleashed cât mai multor gameri care vor să se exprime în stilul streetwear conceput de brand. Abordarea curajoasă a modei de către Razer include croiuri nonconformiste, design-uri curajoase, producție de cea mai înaltă calitate și funcționalitate fără compromisuri. Genesis și Unleashed reprezintă filosofia For Gamers. By Gamers adusă în modă.

“Ascultăm cu adevărat feedback-ul venit din partea comunității noastre de fani,” a declarat Addie Tan, Associate Director of Business Development în cadrul Razer. “Astfel în urma cererii crescute pentru obiecte vestimentare Razer și datorită faptului că edițiile limitate s-au epuizat deosebit de repede, am decis să investim și mai multe în Razer Apparel. Vom continua să colaborăm cu designeri noi, proprii, care înțeleg cu adevărat atât lumea modei, cât și comunitatea noastră de jucători, care la rândul ei se va putea aștepta la o gamă de produse care se va extinde la un sezon la altul.”

RAZER GENESIS

Colecția Razer Genesis se face remarcată prin design-ul minimalist și liniile verzi subtile, încorporând branding-ul și sigla Razer, ambele inconfundabile. Proiectată pentru maximum de confort, colecția include un tricou clasic, pantaloni scurți, o geacă cu glugă discretă și fermoare rezistente la apă, respectiv o pălărie.  Bazată pe negru și verde, Razer Genesis se adresează celor care caută un echilibru între stil și confort, versatilitatea acestor obiecte vestimentare făcându-le potrivite folosirii zilnice, atât în spații închise, cât și în aer liber.

RAZER UNLEASHED

Așa cum implică și denumirea, Razer Unleashed, se bazează pe un stil care dezlănțuie elementele vizuale cheie ale brandului Razer. Colecția include un tricou supradimensionat, un hanorac cu buzunare, pantaloni scurți, hanorac cu fermoar și glugă destul de mare să acopere și căștile de gaming. Nu lipsesc nici pantalonii de jogger, gama fiind completată de două tipuri de șepci. Disponibil tot în combinație de negru și verde, Unleashed se adresează celor care vor ca pasiunea lor să fie recunoscută dintr-o singură privire.

PREȚURI ȘI DISPONIBILITATE

Tricou Razer Genesis: 59,99 Euro
Geacă Razer Genesis (Bomber Jacket): 109,99 Euro
Pantaloni scurți Razer Genesis: 79,99 Euro
Șapcă Razer Genesis (Bucket Hat): 44,99 Euro

Tricou supradimensionat Razer Unleashed: 69,99 Euro
Hanorac Razer Unleashed: 79,99 Euro
Hanorac cu fermoar Razer Unleashed: 109,99 Euro
Pantaloni scurți Razer Unleashed: 69,99 Euro
Pantaloni de jogger Razer Unleashed (Jogger Pants): 89,99 Euro
Șapcă Razer Unleashed (Snapback Cap): 44,99 Euro
Șapcă Razer Unleashed (Bucket Hat): 44,99 Euro

Noile colecții semnate de Razer se alătură produselor de gaming și de lifestyle deosebit de populare ale companiei, extinzând și mai mult ecosistemul de produse hardware, software și de servicii. Astfel, jucătorii au noi oportunități de a exprima pasiunea lor pentru comunitatea de gaming. Colecțiile Genesis și Unleashed sunt disponibile pe pagina www.razer.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.