Ascultă acest articol


Începând cu finalul lunii iunie, jucătorii de VALORANT vor putea să se lupte pe noua hartă numită Pearl, accesând un Battle Pass nou, dar și gama de skin-uri pentru arme Prelude to Chaos. Toate update-urile fac parte din episodul 5 actul 1, care va fi disponibil din 22 iunie. De asemenea, în weekend se organizează Streamers League VALORANT, competiție care pune față în față șase echipe din regiune formate de creatori de conținut cunoscuți. România este reprezentată de echipa lui TheRealRed (Bogdan Bacali), unul dintre cei mai cunoscuți streameri de VALORANT din țară.

Pearl, un nou câmp de luptă

Pearl este a opta hartă din joc și este plasată pe Omega, o versiune alternativă a Pământului. Noua hartă are 3 benzi, iar locația este inspirată din ținuturile din Portugalia, cuprinzând atât zone subacvatice, cât și peisaje urbane istorice cu arhitectură veche.

După Icebox, Breeze și Fracture, am vrut să facem o hartă care să fie puțin mai simplă. Neavând posibilitatea de rotație și mobilitate a ușilor, a ascensoarelor sau teleportatorilor, specificul hărții Pearl cere jucătorilor un anumit tip de angajament. Strategic vorbind, ceea ce primești este foarte simplu. Totuși încă are câteva aspecte și toată profunzimea la care te-ai aștepta de la o hartă VALORANT.”, a spus Joe Lansford, Level Designer la Riot Games. 

Battle Pass

Ca de fiecare dată, odată cu lansarea noului episod, jocul primește un nou Battle Pass cu o mulțime de item-uri: skin-uri pentru arme, carduri, brelocuri de arme și spray-uri. Battle Pass-ul poate fi completat în două variante: gratuit sau în schimbul a 1000 VP (VALORANT Points).

Toți jucătorii care parcurg nivelele din noul Battle Pass se pot bucura de următoarele item-uri:

  • Skin armă Shimmer Classic
  • Card de jucător Vacation // Operation
  • Spray-ul That’s a Blowout
  • Breloc pentru armă Perfect Pattern

În schimbul a 1000 VP, jucătorii se vor bucura de următoarele item-uri, în plus:

  • Skin Task Force 809 pentru cuțit
  • Skin armă Task Force 809 pentru Phantom
  • Skin armă Spitfire pentru Operator
  • Card de jucător Enter the Duelists
  • Spray-ul Never Forget Leg Day
  • Breloc pentru armă Cat Tactics

Gama de skin-uri Prelude to Chaos

Noua gamă de skin-uri este disponibilă pentru Melee (sabie cu mâner pentru ambele mâini), Operator, Shorty, Stinger și Vandal și distrage atenția datorită sunetului personalizat, efectelor vizuale și animațiilor, care zguduie câmpul de luptă.

Streamers League VALORANT

În weekend-ul 18 – 19 iunie are loc Streamers League VALORANT, competiție care pune față în față șase echipe din regiune formate de creatori de conținut locali. Streameri din România, Grecia, Polonia, Cehia și Ungaria și-au realizat echipe cu care vor lupta pentru prize pool-ul de 20.000 de euro.

România este reprezentată de echipa lui TheRealRed (Bogdan Bacali), unul dintre cei mai cunoscuți streameri de VALORANT din țară.

Sâmbătă și duminică, cele șase echipe (echipa Mugi – Grecia, echipa Holak și Thorek – Polonia, echipa TheRealRed – România, echipa spajKK – Cehia, echipa Targonca – Ungaria) se vor confrunta în grupe și play-off-uri pentru a determina cea mai bună echipă de VALORANT.

Evenimentul are loc în orașul Wroclaw, din Polonia, iar gamerii polonezi pot să urmărească live turneul de esports. Competiția va fi transmisă în limba engleză și pe canalul de Twitch https://www.twitch.tv/3leaguegg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.