EA SPORTS F1 22 introduce modul VR pentru versiunea PC a jocului

Pilotul Aston Martin Lance Stroll face prima tură din gameplay-ul VR

0
626
Ascultă acest articol


Codemasters® și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) au dezvăluit astăzi prima apariție a gameplay-ului din cadrul EA SPORTS F1® 22, format VR, înainte de weekend-ul de cursă de pe circuitul din Montreal – FORMULA 1 AWS GRAND PRIX DU CANADA 2022. Dezvoltat exclusiv pentru PC, modul VR se numără printre multiplele noutăți care îi așteaptă pe jucători odată cu lansarea jocului, pe 1 iulie. Cu Lance Stroll și monopostul Aston Martin AMR22 în prim plan, gameplay-ul imersiv ilustrează sentimentul claustrofobic pe care piloții îl au la volanul monopostului. Jucătorii vor simți astfel emoțiile unei curse de Formula 1, apogeul sporturilor cu motor, pe Circuitul Gilles-Villeneuve, de 4,361km, din Montreal. F1® 22 va fi disponibil și pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, și Xbox One.

”Modul VR schimbă experiența F1 22 pe PC și aduce weekend-ul de cursă la un cu totul alt nivel. De la sentimentul de claustrofobie din cockpit la intensitatea din momentul startului, când 20 de monoposturi accelerează spre primul viraj. Este cea mai realistă incursiune în Formula 1 de care fanii se pot bucura, fără a se afla însă la grila reală de start.”, a declarat Lee Mather, F1® Senior Creative Director în cadrul Codemasters

Fiind disponibil atât pentru F1®, F2™ și supercars, ca parte a F1® Life, jucătorii vor putea experimenta weekend-ul de cursă dintr-o perspectivă cu totul nouă. Începând din garaj, jucătorii pot urmări echipa lucrând necontenit înainte de alinierea pe grilă. Aceștia pot analiza detaliile complexe din joc și simți intensitatea și viteza în timp ce luptă să ajungă la linia de start, în noile monoposturi revoluționare din acest sezon.

F1® 22 se lansează pe 1 iulie 2022 pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One și PC prin Origin și Steam. Jucătorii pot înregistra precomenzi pentru ediția exclusiv digitală F1® 22 Champions, pentru a beneficia de acces prioritar cu 3 zile și conținut suplimentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.