Sezonul 5 al serialului Doi bărbați și jumătate se încheie miercuri, 11 martie, ultimele două episoade fiind difuzate la Universal Channel de la ora 22:00.

Celebrul sitcom își încheie al cincilea sezon, dar nu înainte ca băieții să aibă alte câteva peripeții amuzante. Evenimentele se derulează, însă, într-o notă serioasă, atunci când proaspătul soț al lui Evelyn, Teddy, este găsit mort, dar investigația alunecă în scurt timp într-un ton de farsă, într-un episod care parodiază serialele polițiste de mare popularitate, cum ar fi seria ”CSI”.

Mai târziu, Charlie se îndrăgostește de o scriitoare de cărți de autodezvoltare, dar concurența apare chiar sub forma fratelui său, Alan.

În final, Charlie o cunoaște pe logodnica fiului lui Angie, noua lui iubită, și constată că tânăra cu pricina este una dintre multele lui foste iubite. În plus, se pare că ea îl vrea înapoi… Va reuși relația lui Charlie cu Angie, abia înfiripată, să supraviețuiască în aceste condiții ?

Aflați urmărind ultimele două episoade din sezonul 5 al serialului de comedie Doi bărbați și jumătate, difuzate la Universal Channel miercuri, 11 martie, începând cu ora 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.