Scanerele Epson sunt din ce în ce mai apreciate, cu șapte premii DataMaster Lab, de la „Cel mai ușor de utilizat” până la „Cea mai bună calitate a imaginii”

0
314
Ascultă acest articol

Pe măsură ce tot mai multe organizații optează pentru digitalizarea documentelor, premiile DataMaster Lab sunt o mărturie a flexibilității și calității oferite de Epson

Epson a primit șapte premii DataMaster Lab 2022 în urma unor teste riguroase efectuate de renumitul institut independent de testare, DataMaster Lab, fiind o mărturie a calității și utilității produselor Epson. Aceste premii sunt un rezultat al avântului luat de digitalizarea documentelor, care susține mediile de lucru de la distanță și hibride și îmbunătățește fluxul de lucru și securitatea documentelor.

Evaluate pentru superioritate la categorii care includ „Cea mai bună calitate a imaginii”, „Cel mai ușor de utilizat” și „Cea mai bună experiență de utilizare”, produsele Epson demonstrează că pot satisface atât necesitățile utilizatorilor, cât și pe cele ale afacerii.

Scanerele câștigătoare sunt următoarele:

  • Epson DS-360W Cea mai bună calitate a imaginii/cel mai bun raport de dimensiune
  • Epson DS-730N Cea mai bună calitate a imaginii/cel mai bun raport de dimensiune
  • Epson DS-32000 Cea mai bună calitate a imaginii/cel mai bun raport de dimensiune
  • Epson DS-30000 Cea mai bună calitate a imaginii/cel mai bun raport de dimensiune
  • Epson DS-730N Cea mai bună experiență de utilizare
  • Epson DS-32000 Scanerul cel mai ușor de utilizat
  • Epson DS-30000 Scanerul cel mai ușor de utilizat

Wiebke Bird, Epson Europe, spune: „Suntem încântați că produsele noastre au fost recunoscute de un institut de testare atât de respectat și de riguros, care examinează valoarea comercială pe care aceste echipamente o oferă și simplitatea utilizării acestora în cadrul fluxului de lucru.”

Analizând calitatea imaginii, Edward Bilson, DataMaster, spune: „Cei mai mulți producători de echipamente de procesare a imaginilor oferă mijloace de comprimare a fișierelor, ceea ce le poate reduce dimensiunea, precum și costurile pentru stocare, de zece ori sau mai mult. Cu toate acestea, calitatea imaginilor poate fi adesea sacrificată în încercarea de a face fișierele cât mai mici posibil. Câștigătoarele acestui premiu sunt scanerele care realizează fișiere PDF de mici dimensiuni, care pot fi stocate mai ieftin în cloud și continuă să garanteze valoarea conținutului.”

Întrebat despre câștigătoarele la categoria „Cea mai bună experiență de utilizare”, Bilson spune: „Scanerele care au câștigat acest premiu au o gamă largă de caracteristici și funcții intuitive și, de asemenea, gestionează foarte bine documentele originale, în comparație cu echipamentele competitoare care au fost supuse acelorași teste în laboratorul independent DataMaster Lab. Utilizatorii acestor echipamente premiate vor fi mai productivi!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.