Puteți vedea acum primul trailer pentru John Wick: Capitolul 4, care prezintă revenirea lui Keanu Reeves în rolul principal.

După ce a dezvăluit anterior o primă imagine a lui Keanu Reeves întors în rolul celui mai iubit asasin al culturii pop, Lionsgate a lansat acum primul trailer pentru John Wick: Chapter 4. Trailerul a avut o dezvăluire surpriză la San Diego Comic-Con și, de atunci, a fost disponibil online pentru a putea fi vizionat de toată lumea. Acestea fiind spuse, puteți vedea trailerul mai jos:

Shay Hatten și Michael Finch au scris scenariul pentru John Wick 4. Alături de Reeves în frunte, continuarea are alți favoriți ai francizei precum Laurence Fishburne în rolul lui Bowery King, Lance Reddick în rolul lui Charon și Ian McShane în rolul lui Winston. Din distribuție mai fac parte: Rina Sawayama, Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins și Clancy Brown.

John Wick 4 a suferit mai multe întârzieri

Inițial, John Wick 4 și John Wick 5 trebuiau să fie filmate unul după altul. Pandemia a dat totul peste cap, iar John Wick 4 a fost amânat și, în cele din urmă, a fost filmat pe cont propriu, cu planuri de a filma pe următorul la un moment dat în viitor. John Wick 4 trebuia să fie lansat în 2021, înainte de a fi amânat pentru 2022 și, în final, data de lansare a rămas pentru 2023.

În mod clar, franciza a devenit un succes uriaș datorită în parte lui Keanu Reeves care a condus seria. Dacă filmul original ar fi fost realizat conform scenariului inițial, probabil că franciza nu ar fi avut aceeași longevitate. Informații despre scenariul original au fost dezvăluite recent de producătorul Basil Iwanyk în noua carte They Shouldn’t Have Killed His Dog de Edward Gross și Mark A. Altman. Iwanyk spune că John Wick a fost scris ca un bărbat de 75 de ani, cu Clint Eastwood în plan pentru acest rol.

În timp ce castingul era în desfășurare, Reeves a pus mâna pe scenariu și, când a arătat interes față de poveste, a fost luată decizia de a-l face pe protagonist mult mai tânăr. Trei filme mai târziu și al patrulea care va veni anul viitor, acum este imposibil să ne imaginăm pe altcineva în acest rol.

John Wick: Capitolul 4 va fi lansat în cinematografe pe 24 martie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.