„I Am Groot” are primul trailer și afiș!

0
641
I Am Groot, exclusively on Disney+. © 2022 MARVEL.
Ascultă acest articol


Serialul de cinci episoade îi va avea înapoi pe Vin Diesel și Bradley Cooper în rolurile lui Groot și Rocket.

Într-o dezvăluire specială ieri la Comic-Con, Marvel a proiectat primul trailer pentru serialul animat, „I Am Groot”. Vin Diesel se întoarce să dea voce lui Groot, iar Bradley Cooper lui Rocket Raccoon, cel mai bun prieten al lui Groot.

Baby Groot va participa într-o serie de aventuri scurte, care vor explora câte un moment diferit din copilăria sa. În trailer, putem vedea cum Groot luptă cu un grup de extratereștri mici și albaștri care au o organizație militară și cum explorează o navă spațială imensă.

Posterul pentru „I Am Groot” a fost dezvăluit în iunie și subliniază tonul serialului, care probabil va avea multe momente distractive pe parcursul celor cinci povești.

James Gunn, care a regizat cele două filme „Gardienii Galaxiei” și îl cunoaște cel mai bine pe Groot, este producător executiv al seriei de scurtmetraje.

Chiar dacă se apropie data premierei „I Am Groot”, Disney+ nu a oferit încă detalii suplimentare pentru fiecare dintre povești. Așadar, există șansa să obținem un alt trailer în următoarele săptămâni.

„I Am Groot” va avea premiera pe Disney+, în data de 10 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.