Ascultă acest articol


WWE 2K22 vine cu îmbunătăţiri dar ridică o întrebare…”

Gen: Sport

Lansare: 20 aprilie 2022

Studio: Visual Concepts

Distribuitor: 2K Games

Platforme: PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox One X|XS, Microsoft Windows PC

Clasificare: 16+

Sinopsis:

  • WWE 2K revine și are o mulțime de funcții!
  • Nu sta în tribune: controlează întregul univers WWE. Distrează-te cu cele mai mari superstaruri și legende WWE, redate extrem de realist.
  • Retrăiește momentele esențiale ale carierei fabuloase a lui Rey Mysterio, în 2K Showcase.
  • Niciodată nu a fost mai ușor să dai tare!

Recenzie:

După o pauză care a mai liniştit din fanii mai vocali ai seriei de jocuri WWE după ultima lansare despre care şi noi am vorbit aici, WWE 2K22 vine cu îmbunătăţiri dar ridică o întrebare: S-a lucrat suficient de mult la el să mulţumească fanii WWE de pretutindeni? Haideți să aflăm mai multe despre versiunea pentru PlayStation 5 (PS5).

S-a întors

Pauză de un an a făcut bine francizei şi WWE revine cu elemente care încântă fanii şi cu un pas înainte privind direct spre viitor. Pe o parte avem modul carieră, care acum se numeşte MyRise. O iei de la zero şi îţi faci drumul aşa cum vrei în WWE şi poţi trece sau începe unde doreşti, NXT, Raw sau Smackdown. Fiecare ramură deschide posibilitatea de noi poveşti şi noi întâmplări pe scenă wrestling. MyRise este partea care te va ţine cel mai ocupat în ceea ce priveşte gameplay cu Story. MyGM mi-a plăcut cel mai mult şi este unul din modurile rapide de a învăţa mai multe despre sport, de a administra o echipă de luptători şi de a participa, a observa sau a lăsa totul pe mâna AI-ului să decidă pentru tine rezultatul meciurilor. Cel mai interesant, general vorbind, rămâne Showcase, unde urmărim cariera lui Rey Mysterio. E un fel de documentar cu gameplay care pare mult mai bine pus la punct decât MyRise.

Suplexul este o mişcare simplă

Nu, mint cu neruşinare, suplexul este o mişcare foarte complexă care are nevoie de foarte multă forţă şi control asupra fizicului, adversarului şi propriilor forţe. Însă în WWE 2K22 controlul a fost simplificat şi avem o mare de mişcări care acum se pot face mult mai uşor, mult mai repede şi mult, mult, mult mai intuitiv. O mână de butoane şi o combinaţie între ele aduce aminte de controlul de la jocuri precum UFC.

Tot pe partea asta tehnică, având în vedere că au modificat ceea ce se cunoaşte că “butoanele” implicit şi jocul devine mult mai dinamic. Trecută este epoca când personajele păreau să se mişte ca nişte tankuri de carne în ring. Totul este fluid, finisat în limita bunului simţ dar cel mai important mai dinamic. Devine un adevărat spectacol să te joci.

Ce mai face playlist-ul

Muzica rămâne un alt punct forte al acestui joc şi jocuri în general. Fiecare legendă are propria sa piesa de intrare şi jocul vine şi cu un playlist propriu cu artişti renumiţi precum Wu-Tang Clan să adauge mai multă aromă acestui joc.

Nu e de trecut cu vederea pe partea de sunet şi cât de bune sunt comentariile din meci care deşi ajungi să pui legende ale wrestling-ului care nu mai sunt printre noi cu actuali luptători tot iese ceva interesant pe partea de “Match Commentary”.

Legende

Că tot am menţionat legendele, cred că 2K22 are cei mai mult wrestleri vii şi morţi. Unii, precum Undertaker, în mai multe perioade din cariera sa. Este impresionant “Roster”-ul de personaje din care poţi să alegi şi să le pui să se bată.

De asemenea, dacă eşti ca mine şi vrei doar să joci meciuri mai rapide, 2K22 cuprinde cam toată gama de variaţii posibile, de la unu contra unu, la echipa contra echipa, Hell in a Cell şi aşa mai departe. Content există atât pe partea de moduri cât şi pe partea de personaje cu care să joci de la bun început. Este conţinut pentru toată lumea, fie mici fie mari.

Lovituri grele

În ciuda faptului că WWE 2K22 este un joc superior faţă de anteriorul din serie, lovitura suferită a fost una destul de grea. Mulţi, chiar fani, au păşit în lumea asta din nou, sceptici de ceea ce vor primi. Şi în ciuda rezultatului bun, un lucru cu care pot să rezonez şi eu, este faptul că se putea şi mai bine. Nu sunt nemulţumit de ce am jucat, de ce am văzut, de experienţă per total. Dar se simte că pe alocuri putea să fie mai bun. Mai multă atenţie la detalii. Se pot face multe cu un joc de Wrestling şi nu e vorba de story sau ceva. Strict mă refer aici la gameplay. Moduri de backyard wrestling. Ceva mai violent într-un mod aşa absurd, chiar dacă este vorba de imaginea WWE. Putea să fie mai spectaculos decât deja este. Poate următorul.

WWE 2K22 îl găsiți din 8 martie pe PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox One X|XS, Microsoft Windows PC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.