Premiera celui de-al 4-lea sezon „Craig și Dumbrava” pe Cartoon Network

0
687
Ascultă acest articol


Din iunie 2022 Cartoon Network a continuat să difuzeze sezoanele curente din serialul „Craig și Dumbrava” pentru a ne readuce aminte incursiunea lui Craig, J.P ȘI Kelsey în Dumbrava Magică, precum și pentru a ne deschide orizontul către noi aventuri, noi personaje și noi călătorii.

Premiera sezonului patru al animației a avut loc pe 25 iulie, iar noile episoade sunt difuzate de luni până vineri, de la ora 11:25.

Prietenii din orașul Herkleton vor găsi o cale de a se distra în orice împrejurări! Flerul lor în a explora îi ajută să descopere noi ținuturi ascunse, cum ar fi Cealaltă Parte Magică a Pârâului. Cei trei aventurieri sunt deseori însoțiți de sora mai mică a lui Craig, Jessica, de sora mai mare a lui J.P., Laura și de Mortimor: pasărea lui Kelsey, care rătăcește pe capul ei.

În premiera sezonului patru personajele își vor folosi creativitatea, entuziasmul și curiozitatea specifică celor mici pentru a explora noi meleaguri în oraș și în pădurea de lângă Pârâu. Regina Canalelor – alias Eileen – va reveni pe ecran, în rolul de campioană la înot. Craig va accepta să o ajute în misterioasa aventură și se va preface că este membru în echipa de înot. Acesta nu este singurul mediu nou pentru protagoniștii simpaticei animații: ei vor decide, de asemenea, să participe la un concurs culinar. Premiul cel mare va consta într-un cub mic, o bucățică dintr-un cub Rubik mai mare care, atunci când este pliat, se transformă în harta magică a unei comori ascunse! În plus, Craig va încerca să scape de modul în care este poreclit, Cadetul strălucitor îi va da o mână de ajutor la teme, iar Spărgătorul de Biserici îl va provoca pe băiat la duel.

Premiera noilor episoade ale sezonului 4 „Craig și Dumbrava”, luni, 25 iulie, de la ora 11:25 pe Cartoon Network. Difuzat de luni până vineri, de la ora 11:25,  pe Cartoon Network

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.