Ascultă acest articol


HyperX, divizia de periferice de gaming de la HP Inc. și lider în gaming și esports, a anunțat astăzi semnarea parteneriatului cu DJ-ul, producătorul și compozitorul Zedd ca nou ambasador al brandului. Prin această colaborare, HyperX devine furnizorul oficial său de produse audio și microfoane pentru gaming. La rândul său, Zedd va contribui la design-ul și promovarea ofertelor de produse originale ale companiei producătoare de soluții de gaming, inclusiv căști și periferice personalizate și în ediții limitate. Mai mult, dincolo de promovarea produselor originale, prin acest parteneriat gamerii și fanii muzicii se vor putea bucura de conținut exclusiv și de platforme promoționale.

Colaborarea dintre HyperX și Zedd s-a dezvoltat organic, ca rezultat al pasiunii artistului pentru gaming. Zedd a fost un gamer pasionat timp de ani buni, experimentând multe jocuri între concerte și în pauzele de la sesiunile de studio.

„HyperX mi-a susținut pasiunea pentru gaming încă de când am intrat în legătură pentru prima dată prin Twitter, în urmă cu câțiva ani”, a declarat Zedd. „Produsele lor sunt o parte importantă a stilului meu de viață în materie de jocuri și sunt recunoscător pentru suportul constant. Sunt nerăbdător să dăm startul colaborării noastre, care merge mult mai departe de un parteneriat obișnuit.”

Din 2002, HyperX a făcut jocurile mai accesibile pentru jucătorii de toate nivelurile, pe mai multe platforme de jocuri, prin intermediul produselor sale pentru PC, console și dispozitive mobile. Pe lângă faptul că oferă produse care susțin nevoi variate, compania a dezvoltat parteneriate de mai mulți ani cu o listă diversă de ambasadori celebri din domeniile culturii, divertismentului și sportului. Conturate pe principiul transparenței, inovației și colaborării, aceste colaborări au ajutat brandul să aducă gamingul la noi audiențe și să consolideze ceea ce era cândva un hobby de nișă ca fiind o modalitate populară de petrecere a timpului liber.

„În ultimele două decenii, am crescut cu adevărat alături de industria de gaming, de la o companie îndrăzneață, la firul ierbii, la un brand de lifestyle”, a declarat Dustin Illingworth, Head of Influencers and Esports, HyperX. „Zedd este un talent incredibil, cunoscut nu doar pentru contribuțiile sale în materie de muzică, ci și pentru pasiunea pentru gaming. Împreună, ne propunem să punem în lumină legătura autentică dintre muzică și gaming și să aducem aceste lumi și mai aproape una de cealaltă.”

Zedd se alătură unui număr tot mai mare de peste 25 de ambasadori HyperX, printre care se numără jucătorul de fotbal JuJu Smith-Schuster, baschetbaliștii Gordon Hayward și Aerial Powers, jucătorul de tenis Daniil Medvedev, fotbaliștii internaționali Dele Alli și Casemiro, pilotul profesionist de curse Sage Karam, skateboarderul Minna Stess, streamerul Valkyrae și senzația social media Bella Poarch.

Pentru a fi la curent cu acest program de ambasadori, dar și cu potențialele oferte de colaborare, vă rugăm accesați hyperx.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.