Riot Games vine în această săptămână cu două noi vești din universul VALORANT:  Lansarea episodului 5, act 2 din VALORANT și a skin-urilor Champions 2022.

EPISODE 5, ACT II vine cu o serie de actualizări în lumea VALORANT

Se lansează EPISODE  5, ACT II din VALORANT. Battlepass-ul va putea fi achiziționat, in-game, pentru 1,000 VP. Vor exista atât actualizări gratuite, cât și cu plată.

A fost pentru prima data când echipa din spatele VALORANT a încercat să construiască un battlepass în jurul unei teme centrale: mituri și legende. Conform producătoarei Laurei Baltzer, atunci când jucătorii aleg Obsidiana sau Immortalized Vandal, aceștia trebuie să se simtă legendari în ascensiunea lor precum jucătorii din turneele pro sau ca agenții din benzile desenate.

Pe lista celor gratuite se află Immortalized Sheriff, Spike Showdown Player Card, Rising Tide Player Card, Guess That’s It Spray și Magic Hummingbird Gun Buddy. Cât despre highlight-urile plătite, jucătorii vor primi Obsidiana, Immortalized Vandal, Piedra del Sol Phantom, KAY/O K.O. Player Card, Hehehehehe Spray și Kitsune Mask Gun Buddy.

În spatele acestui battlepass au existat multe și diverse povești și culturi din care VALORANT s-a inspirat. The Hit in the Ankle Spray, de exemplu, este o referință la sculpturile antice și operele de artă ale lui Ahile. Kiss the Frog Gun Buddy se inspiră din celebra poveste a Prințesei și a Broaștei. Anansi Buddy este inspirat din numeroasele povești despre păianjenul cu același nume.

Champions 2022, o ediție limitată de skin-uri

Noile skin-uri Champions 2022 vin cu un set de caracteristici aspiraționale, concepute pentru a recompensa skill-ul și momentele de top ale gamerilor. Spre exemplu, fie că un jucător este ultimul rămas în viață în runda respectivă, cât și dacă toți coechiperii sunt în viață alături de el, toată lumea din echipă va știi când acesta este de neoprit în joc.

Skin-ul Champions 2022 include două funcții legate de aspectul campionului, dar și o schimbare personalizată în funcție de modelul ales. Mai exact, este vorba despre un efect vizual care evoluează la fiecare 5 kill-uri (maximum 25 kill-uri), respectiv un easter egg pe cuțitul de tip fluture, ce va fi activat atunci când un gamer va fi un top fragger cu cel puțin 25 de kill-uri.

Bundle-ul, în valoare de 6265 VP, oferă Champions 2022 Phantom, Champions 2022 Butterfly Knife, Champions 2022 Gun Buddy, Champions 2022 Player Card și Champions 2022 Spray.

În perioada 23 august – 21 septembrie, 50% din încasările nete din Colecția Champions 2022 vor merge către echipele participante. Colecția este în ediție limitată, ceea ce înseamnă că skin-urile nu se vor întoarce în magazinul VALORANT sau Night Market.

Referitor la dezvoltarea Champions 2022, Laura Baltzer, producător VALORANT, a spus:

„Când proiectam armele Champions 2022, am vrut să oferim jucătorilor un skin care să aibă același efect ca cel de anul trecut: să fie aspirațional și îndrăzneț, să le permit jucătorilor să își arate abilitățile, indiferent unde se află aceștia în clasament. Pentru a face asta, am luat o mulțime de elemente ale armelor Champions 2021 pe care jucătorii le-au iubit și am adăugat câteva surprize.”

Aceasta a mai menționat faptul că echipa a petrecut aproape un an dezvoltând această tehnologie de distrugere progresivă, considerând-o o piesă importantă din Aura Campionului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.