Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat Basilisk V3 Pro, următoarea generație a mouse-urilor de gaming fără fir. Noul model oferă performanțe de top și un grad ridicat de personalizare. Fiind cel mai avansat mouse lansat de Razer până acum, Razer Basilisk V3 Pro stabilește noi standarde de performanță pentru pasionații de gaming, modelul încorporând tehnologii precum Razer HyperScroll Tilt Wheel, Razer Optical Mouse Switches Gen-3, 10+1 butoane programabile, Razer Focus Pro 30K Optical Sensor, dar și încărcare wireless prin Razer Mouse Dock Pro și Wireless Charging Puck (ambele accessorii comercializate separat).

“Basilisk V3 Pro este mouse-ul de gaming cel mai bogat în funcții și tehnologii pe care l-am lansat vreodată, și a fost conceput să depășească produsele concurente din toate punctele de vedere”, a declarat Chris Mitchell, șeful diviziei de PC Gaming din cadrul Razer. “Concret, Basilisk V3 Pro le oferă jucătorilor toate caracteristicile pe care și le-ar putea dori, împreună cu un număr impresionant de opțiuni de personalizare.”

Un nou nivel al opțiunilor de personalizare

Echipat cu tehnologia Razer Chroma™ RGB, noul Basilisk V3 Pro dispune de nu mai puțin de 13 zone de iluminare Chroma, inclusiv iluminare de tip underglow, oferindu-le utilizatorilor opțiunea de a alege în mod individual pentru fiecare zonă una dintre cele 16,8 milioane de culori disponibile și nenumărate efecte de iluminare. Mai mult, printre beneficiile acestei tehnologii se numără și sincronizarea dinamică cu peste 200 de jocuri compatibile, jucătorii având parte de o experiență cu adevărat captivantă. Încorporarea Razer™ HyperScroll Tilt Wheel, concept premiat în multiple rânduri, le permite jucătorilor fie să deruleze conținutul în mod rapid, grație faptului că rotița de scroll se rotește fără să opună rezistență, fie să comute pe modul tactil ce oferă feedback tactil și precizie, aspecte necesare pentru schimbarea armelor sau abilităților din jocuri.

Forma și dimensiunea mouse-ului, specifică seriei Basilisk preferată de milioane de utilizatori, îl fac ideal pentru mai multe tipuri de prindere, iar cele 10+1 butoane programabile oferă acces facil la un număr nelimitat de combinații de comenzi, inclusiv de tip macro. Aceste caracteristici fac din Basilisk V3 Pro un campion de necontestat la capitolele ergonomie și control.

Performanță fără egal

Cea mai ridicată precizie în clasa sa, gaming-ul cu latență redusă și intensitate sporită, fiabilitatea crescută și viteza sunt caracteristicile care descriu cel mai bine noul Basilisk V3 Pro. Având o acuratețe a rezoluției de 99.8%, senzorul Focus Pro 30K Optical Sensor reprezintă o soluție avansată care dispune de funcționalități AI precum Smart Tracking, Motion Sync și Asymmetric Cut-off, garantând cele mai bune performanțe indiferent de tipul de joc. Funcția de Smart Tracking îi permite mouse-ului Basilisk V3 Pro să se autocalibreze pe diferite tipuri de suprafețe, inclusiv pe sticlă, menținând astfel constantă distanța de lift-off.

În plus, Basilisk V3 Pro dispune de Razer Optical Mouse Switches Gen-3 care elimină complet problemele precum clicurile duble accidentale și întârzierea de debounce specifică switch-urilor mecanice obișnuite, și reușesc să ofere o senzație și mai tactilă, alături de o fiabilitate și mai mare. Aceste switch-uri sunt garantate pentru până la 90 de milioane de acționări, o fiabilitate îmbunătățită cu 25% față de generația anterioară.

Conectivitate wireless cu suport pentru multiple dispozitive

Noul Razer Basilisk V3 Pro este echipat și cu tehnologia Razer HyperSpeed Wireless pentru o conexiune fără fir de tip 2.4 GHz, care le asigură utilizatorilor o experiență fără cusur, timpii de răspuns fiind cu 25% mai rapizi față de orice altă tehnologie wireless. Datorită suportului pentru multiple dispozitive, jucătorii pot elibera un port USB având posibilitatea de a conecta o tastatură Razer și un mouse Basilisk V3 Pro la același dongle. Compatibil și cu tehnologia Bluetooth, dar și cu cablul de tip Type C, mouse-ul este și mai versatil și permite comutarea instantă între dispozitive.  Basilisk V3 Pro este compatibil și cu noul Razer 4K Hz HyperPolling Wireless Dongle, care le permite jucătorilor să obțină un polling rate real de 4000 Hz.

O nouă eră a încărcării fără fir

Pe lângă Basilisk V3 Pro ce este certificat Qi (după instalarea în mouse a unui Wireless Charging Puck), Razer a anunțat și noul Razer Mouse Dock Pro cu Transciever 4K Hz integrat. Încărcarea wireless magnetică este cea mai confortabilă și intuitivă metodă de încărcare. Pentru a beneficia de încărcarea fără fir, utilizatorii pot înlocui pucul de protecție (un element circular) amplasat sub mouse, cu un pucul de încărcare wireless ce poate fi achiziționat separat (acesta este inclus și în pachetul Mouse Dock Pro) și poate fi utilizat pe orice mouse Razer compatibil. Astfel, mouse-ul se va putea încărca wireless și va sta în poziția corectă pe stația de andocare datorită sistemului magnetic de fixare.

Noul Mouse Dock Pro dispune, de asemenea, și de un Transciever Razer HyperPolling 4K Hz integrat, oferind un polling rate real de 4K Hz, și este prevăzut cu 8 zone de iluminare Razer Chroma RGB ce pot afișa până la 16,8 milioane de culori pentru a da un plus de personalitate spațiului de joc.

DESPRE RAZER BASILISK V3 PRO

 • Rotiță Razer™ HyperScroll de tip 4-way, cu funcție de înclinare și două moduri de rotire acționate electronic: tactil și rotire liberă.
 • 10+1 butoane programabile independent
 • Razer™ HyperSpeed Wireless (cu suport pentru multiple dispozitive), Bluetooth și conectivitate pe cablu prin Razer™ Speedflex Cable Type C
 • 13 zone de iluminare Razer Chroma™ RGB cu iluminare perimetrală în 16,8 milioane de culori
 • Senzor Razer™ Focus Pro 30K Optical
 • Accelerație de 70 G / de până la 750 inci pe secundă (IPS)
 • Razer™ Optical Mouse Switches Gen-3
 • Durată de fucționare de până la 90 de ore (în modul HyperSpeed)
 • Memorie încorporată (4+1 profiluri)
 • Dimensiuni aproximative: 130 mm (Lungime) x 75.4 mm (lățime) x 42.5 mm (Înălțime)
 • Greutate aproximativă: 112g (fără cablu)
 • Compatibilitate cu stații de andocare: Razer Mouse Dock Pro și Razer Wireless Charging Puck (ambele comercializate separat)

DESPRE RAZER MOUSE DOCK PRO

 • Transciever Razer™ HyperPolling 4K Hz integrat
 • Bază antialunecare
 • Dispozitive compatibile: Basilisk V3 Pro
 • Dimensiuni aproximative: 83.5 mm (Lungime) x 56 mm (lățime) x 43.5 mm (Înălțime)
 • Greutate aproximativă: 112 g
 • Port USB Type C pentru alimentare și comunicare
 • Incluse în cutie: Razer Mouse Dock Pro, Razer Wireless Charging Puck, cablu High-speed USB Type A to Type C

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Basilisk V3 Pro
179,99 Euro, Razer.com – disponibil acum, Gobal în oferta partenerilor retail – disponibil acum

Mouse Dock Pro
99,99 Euro, Razer.com – disponibil acum, Global în oferta partenerilor retail – disponibil acum

Wireless Charging Puck
24,99 Euro, Razer.com – disponibil acum, Global în oferta partenerilor retail – disponibil acum

Bundle Basilisk V3 Pro + Wireless Charging Puck
193,99 Euro, Razer.com și magazinele Razer Stores – disponibil acum

Bundle Basilisk V3 Pro + Mouse Dock Pro
242,99 Euro, Razer.com și magazinele Razer Stores – disponibil acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.