Ascultă acest articol

Artiști și cretori care utilizează placa video GeForce RTX 4090 vor primi un spor de performanță semnificativ în aplicații creative importante:

  • OBS Studio versiunea 28.1 și Google Chrome au pornit encoding AV1 cu noul NVIDIA Encoder pentru un spor de eficiență în streaming live
  • Video AI v3.0 de la Topaz Lab permite noi funcționalități AI și capabilități de îmbunătățire video superioare, care merg mai rapid datorită adopției kit-ului software de dezvoltare NVIDIA TensorRT și a suportului pentru dual AV1 encoders.
  • ON1 software a adăugat accelerare Tensor Core care vine cu un spor de performanță atunci când sunt aplicate efecte avansate, iar alte îmbunătățiri se află în dezvoltare
  • VTube Studio a integrat funcții de realitate augmentată NVIDIA Broadcast care permit control facil și de înaltă calitate asupra avatarelor datorită plăcii video GeForce RTX 4090.

Iar în această ediție În NVIDIA Studio, artistul 3D și de efecte speciale Eric Tualle (cunoscut și drept ATOM) și Sabour Amirazodi vin în studio pentru a împărtăși creațiile de Halloween cu tehnologie RTX.

Tualle, alături de al său GeForce RTX 4090 a testat tehnici de motion-capture și viteze de randare pentru a crea scurtmetrajul Mr. Pumpkin. Stația mobilă de lucru a lui Amirazodi are la bază o placă video NVIDIA RTX A5000 care l-a ajutat să aducă la viață spectacolul de lumini Haunted Sanctuary.

Ambii artiști au reușit să își eficientizeze fluxurile de lucru și au economisit timp prețios pentru a crea cu ajutorul tehnologiei NVIDIA RTX.

Află mai multe despre cele mai noi avansuri tehnologice în postarea de blog În NVIDIA Studio de săptămâna aceasta

Poți vedea toate anunțurile legate de NVIDIA Studio care au la bază plăcile video GeForce RTX seria 40 cu noua arhitectură Ada Lovelace în postarea de blog În NVIDIA Studio de la keynote.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.