AppGallery își îmbogățește oferta de aplicații cu Orange TV Go

Aplicația este acum disponibilă și pentru telefoanele Huawei cu HMS

0
318
Ascultă acest articol


Utilizatorii de telefoane Huawei cu HMS (Huawei Mobile Services) pot descărca acum din AppGallery și Orange TV Go, aplicația pentru telefon și tabletă. Aplicația a devenit disponibilă de la finalul lunii octombrie a acestui an. Aplicația Orange TV Go îți oferă acces la seriale, știri, emisiuni din diverse categorii, muzică, filme, desene animate, printre care și o colecție de filme Disney disponibile pentru închiriere.

Prin Orange TV Go utilizatorii pot accesa în timp real până la 142 de posturi TV locale și internaționale. Aplicația include acces și la ghidul TV complet, care oferă posibilitatea de a abonare la notificări, astfel încât utilizatorul va știi când anume încep emisiunile sau filmele preferate, totodată putând să programeze și înregistrarea emisiunii dorite. Cu Orange TV Go utilizatorii pot crea profiluri în aplicație, inclusiv un profil dedicat celor mici, unde conținutul afișat este adaptat acestora. Mai multe despre Orange TV Go pe https://www.orange.ro/tv/tv-go/.

AppGallery a înregistrat în 2021 o creștere a numărului de aplicații cu 147% comparativ cu anul anterior, cu un scor de satisfacție net în creștere cu 20% în rândul utilizatorilor. AppGallery deține în prezent mai mult de 216,000 aplicații la nivel global, dintre care 3,000 sunt aplicații locale.

Platforma principală de aplicații a Huawei își propune să ofere utilizatorilor aplicații relevante, populare, care sunt căutate și folosite de utilizatori. În selectarea aplicațiilor pentru integrarea în AppGallery se ține cont de părerea consumatorilor, de feedback-ul lor în ceea ce privește aplicațiile pe care le doresc în telefoanele Huawei.

“Mă bucur să anunț disponibilitatea în AppGallery a aplicației Orange TV Go, una dintre cele mai căutate aplicații din categoria de divertisment aici în România. Acum, ea poate fi descărcată și de utilizatorii de telefoane Huawei cu HMS, astfel că am reușit să oferim o experiență completă pentru toți consumatorii noștri. Iar strategia noastră prevede integrarea a cât mai multe aplicații cerute de consumatori, astfel încât să fie mulțumiți de experiența de utilizare a AppGallery și să știe că pot găsi orice aplicație doresc pe un telefon Huawei.”, a spus Sharon Ren, Head of Romania Ecosystem Development & Operations, Huawei Consumer Business Group.

AppGallery este platforma de aplicații a Huawei, lansată la nivel global în aprilie 2018, fiind în prezent al treilea cel mai mare magazin de aplicații din lume. AppGallery colaborează cu mai mult de 5.75 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, care s-au înscris în Huawei`s Developer Alliance, pentru integrarea cu HMS a aplicațiilor populare la nivel global, dar și local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.