Lizzo va primi distincția “The People’s Champion” la Gala din 2022 a People’s Choice Awards

Ceremonia găzduită de Kenan Thompson este difuzată de E! pe 7 decembrie, de la 22:00!

0
289
Ascultă acest articol


E! a anunțat că Lizzo, cântăreață, compozitoare, rapper și actriță câștigătoare a premiilor Emmy și Grammy, va primi distincția The People’s Champion la premiile People’s Choice 2022. Nominalizată de cinci ori la People’s Choice Awards, titlul reprezintă o recunoaștere a contribuțiile sale inovatoare în muzică și televiziune, precum și a angajamentului ei de a susține diversitatea și incluziunea indiferent de rasă, gen, sexualitate. Gala Premiilor People’s Choice 2022 va fi difuzată de E! pe 7 decembrie, de la 22:00 din Barker Hangar din Santa Monica, CA.

Lizzo nu este doar o interpretă incredibil de talentată și o artistă inovatoare, ci este și un model de urmat și o inspirație pentru fanii din întreaga lume. Ea conduce cu bunătate, pledează pentru incluziune și susține diversitatea și egalitatea în industrie și nu numai”, a declarat Cassandra Tryon, SVP, Entertainment Live Events, NBCUniversal Television and Streaming. „Angajamentul ei de a înlătura barierele și de a-i motiva pe ceilalți să-și folosească propriile voci pentru a crea schimbarea o califică pentru titlul de The People’s Champion”.

Artistă de trei ori câștigătoare al premiului Grammy, Lizzo a schimbat sunetul, sufletul și spiritul muzicii și a culturii pop. Anul acesta ea a lansat albumul „SPECIAL”. Albumul conține  hitul „About Damn Time”, care a ajuns pe locul 1 în „Hot 100” Billboard după ce a fost utilizat pe TikTok în peste 5 milioane de videoclipuri. Piesa a marcat al patrulea hit al lui Lizzo din top 10 „Hot 100”, după „Truth Hurts”, „Good As Hell” și „Rumors (Feat. Cardi B).”

Albumul lui Lizzo din 2019, “CUZ I LOVE YOU”,  a fost numărul 4 în topul Billboard 200, propulsat de hiturile care au făcut istorie “Tempo (Feat. Missy Elliott)”, “Juice”, “Good As Hell” și “Truth Hurts”, cel din urmă a urcat pe locul #1 în topul Billboard “Hot 100” transformând-o pe Lizzo în a treia femeie rapper din istorie care a ajuns în top 3 cu o piesă solo și prima femeie de culoare, artistă R&B, care a urcat pe prima poziție în top din 2012. Numită de Rolling Stone în topul ”500 Greatest Songs Of All Time”, piesa “Truth Hurts” a câștigat în 2020 un premiu Grammy pentru “Best Pop Solo Performance” alături de “CUZ I LOVE YOU (DELUXE)” care a primit în acel an premiul Grammy la categoria “Best Urban Contemporary Album” și piesa “Jerome” a câștigat “Best Traditional R&B Performance.”

Încoronată în 2019 “Entertainer of the Year” de către TIME și Entertainment Weekly, Lizzo a fost pe coperta numeroaselor reviste din întreaga lume printre care Vanity Fair, Variety, People, Rolling Stone, Billboard, Elle, British Vogue și multe altele. Printre aparițiile ei televizate memorabile se numără cele în care Lizzo a cucerit scena la American Music Awards,  MTV Video Music Awards, BET Awards, când a prezentat și a performat în emisiunea Saturday Night Live și cea în care a avut un recital remarcabil pe scena premiilor GRAMMY. Lizzo poate fi văzută în emisiunea de tip reality, premiată cu Emmy, “Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls”  disponibilă excusiv pe Prime Video. Lizzo a adăugat recent în palmares și titlul de antreprenor în industria modei când și-a asociat imaginea cu compania Fabletics, Inc. pentru lansarea brandului de haine modelatoare, YITTY, cu mărimi de la 6XL la XS.

Titlul de “The People’s Champion” a mai fost acordat în trecut lui Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Tyler Perry, P!nk și Bryan Stevenson.

 Gala People’s Choice Awards 2022 și Live from E!: The 2022 People’s Choice Awards sunt produse de Den of Thieves cu Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski în rolurile de producători executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.